A "Hétvégi túlóra lehetőség“ nem azt jelenti hogy akarom megyek nem akarom nem megyek?
Én vagyok naiv? Amikor ide kerültem ez volt az álláshirdetésben: "Hétvégi túlóra lehetőség“
Állásinterjún azt mondták aki túlórázni akar és többet hazavinni annak adnak erre lehetőséget.
Én meg be is nyaltam hogy én döntöm el és most már állásban döbbenek rá hogy ez úgy működik hogy ha elrendelik a túlórát akkor maradsz, ha nem másnap ne is menj többet.
Vajon én vagyok naiv hogy elhittem a "Hétvégi túlóra lehetőség“ az csak lehetőség tényleg és nem kötelező?
Ennyi? Ennyire futja? Érvelés logika stb?
Semmi?
Bizony vannak emberek akik olyan helyzetben vannak hogy ha egy mázsa szart öntenek a képükbe akkor is maradnak. Mert hova mennének.
", akkor miért akarnák kirúgni, még azt a keveset is? Logika"
Hogy éreztessék az erőviszonyokat!! Logika ember igen!!
Cska nem gondolod hogy a magát istencsászárnak képzelő szarjani főnök eltűri hogy egy beosztott azt mondja neki nem???
Nem tűri el. Inkább omoljon össze az egész cég de inkább kirúg mindenkit de akkor se tűri el hogy egy alkalmazottka nemet merjen mondani neki!
"Most mehetnek bárhová."
Miért mehetnél BÁRHOVA? ne mehetsz oda mehetsz eleve ahova felvesznek de oda meg lehet épp te nem akarsz menni ld szar gyenge bér.
Nme mehetsz te bárhova miért is mehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!