A "Hétvégi túlóra lehetőség“ nem azt jelenti hogy akarom megyek nem akarom nem megyek?
Én vagyok naiv? Amikor ide kerültem ez volt az álláshirdetésben: "Hétvégi túlóra lehetőség“
Állásinterjún azt mondták aki túlórázni akar és többet hazavinni annak adnak erre lehetőséget.
Én meg be is nyaltam hogy én döntöm el és most már állásban döbbenek rá hogy ez úgy működik hogy ha elrendelik a túlórát akkor maradsz, ha nem másnap ne is menj többet.
Vajon én vagyok naiv hogy elhittem a "Hétvégi túlóra lehetőség“ az csak lehetőség tényleg és nem kötelező?
"Persze ha feliratkozol,"
De itt nem úgy működik ám hogy feliratkozol. Nem kell sehova iratkozni ha elrendelik a túlórát marad mindenki nem kérdés ki marad ki nem. Midnenki marad. Aki nem marad annak sanszosan ha nem is az utolsó napja de az utolsó hete volt ott.
Én is próbaidős vagyok ha azt mondom nem maradok másnap nem kell bemenni. Nem szaroznak veled hogy maradzs vagy nem. Maradsz. Vagy szevasz végleg
Nézd az előnyös oldalát:
1: ilyen helyen biztos, hogy nem akarsz dolgozni,
2: és örülj, hogy ez még a próbaidő alatt kiderült.
"z emberek kerestek átlag 90-100 ezer forintot, most ugyanazok ugyanott keresne"
Én nem tudom az emeszpé alatt ki mennyit keresett és most a nagy narancsbirodalomban (jobban teljesít zászló alatt) br 180-at /nettó 110.
250? Hol? Bruttóban se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!