Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti felmondanátok a helyemben?...

Ti felmondanátok a helyemben? (szerelmi ügy)

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jóképű kollégám, közös irodában ülünk, és sajnos beleszerettem. Én sem vagyok neki közömbös, sokat beszélgetünk, általában ő keresi a társaságomat, és többször mondta már, hogy nagyon kedvel (ezt a főnökünknek is elmondta). Múlt héten egy céges rendezvényen elég sokat ittunk, és azt mondtam neki, hogy szeretem, viszont ő nem mondta ezt nekem (viszont vmi olyat mondott, hogy én sem szeretném őt sokáig). Emellett folyamatosan beszámol nekem a nőügyeiről, mutatja/küldi róluk a képeket, hogy éppen kivel szexel/randizik. (ebből ugye elég egyértelmű, hogy nem akar tőlem semmit) Én nem bírok így vele dolgozni, nekem ez nagyon fáj, hogy szeretem őt, ő pedig mással boldog, ezt látom napi 9 órában. Március közepétől elbocsátások lesznek a munkahelyemen, ezt követően rosszabb körülmények között többet kell dolgoznunk ugyanazért a fizetésért, de mivel korrekt a vezetés 15-éig felmondhatunk mi is úgy, hogy kapjunk végkielégítést. Ez nekem közel 1 millió forint lenne. Új munkám még nincs, nem tudom, hogy mennyi időbe telne másik állást találni. Ha egy szobában maradok a pasivak félek, hogy előbb-utóbb idegösszeomlást kapok, most viszont itt az esély lépni... Mit tegyek?
2019. márc. 5. 18:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem meg amelyik kutya ugat, az nem harap...

Valószínűleg minél jobban mesél a "csajairól", annál inkább a negyede se igaz!

2019. márc. 6. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!