Ti felmondanátok, ha nem elégítene ki a munkátok?
Értem, hogy unalmas, meg nem érzed magad hasznosnak, de legalább keresel pénzt. Végül is, azért az is valami haszon.
Majd akkor mondj fel, ha lesz másik munkád. Felelőtlenség lenne így felmondani, hogy leírod, hogy nincs kilátásban más.
Nekem is volt ilyen. Én elfoglaltam magam, olvastam, tanultam. Egyébként örülök, hogy nem jöttem el, mert később más feladatokat kaptam és utána már egyáltalán nem volt unalmas, sőt, néha már túl sok is volt :)
Az előző munkámmal voltam így. Jópénzért semmit sem kellett csinálnom. 1 évig bírtam, de a végén már teljesen megutáltam. Felmondtam a semmire, még nem volt munkalehetőségem. Kb 3 hét után találtam egy másik munkát, igaz kevesebb pénzért, de ezt szeretem.
Ha van annyi tőkéd, hogy kibírj egy pár hónapot munka nélkül akkor már holnap mondj fel és keress egy olyat amit szeretsz csinálni. ;)
Tipikusan informatikus betegség.
Ha van munka akkor nem is ebédel az ember, de ha nincs akkor tényleg nincs. Ez nem tűnik gondnak, sőt, sokaknak talán áldás is, de nem az.
Én mindig keresek magamnak elfoglaltságot, vagy szólok a főnöknek hogy adjon ki valami melót. Őrültségnek tűnik, de hihetetlenül képes unatkozni az ember az irodában feladat nélkül.
Szerintem ne mond fel.
Milyen a munkahely? Mennyire van megszabva mit kell csinálni?
Olvasni, rejtvénytfejteni, játszani stb nem tudsz munkaidőben?
Mert akkor ezekkel is elütheted az időt, amikor semmi nem kell csinálni.
Ha viszont úgy kell tenni, mintha lenne mit csinálni, az tényleg unalmas, nekem volt olyan munkahelyem, ahol órákig sepregetni kellett ugyanazon a pár m2-n,hogyha arra jár a főnök, akkor úgy tűnjön, hogy csinálunk is valamit. Az ilyennek semmi értelme, ha nincs feladat akkor legalább engedjenek mást csinálni.
De szerintem ne mondj fel, várj még vele,hogy mennyire változik próbaidő után. És ha fel is mondasz, legyen B terv, keress mást előtte.
sok ilyen állás van Budapesten, semmi meló, és kap az illető valamennyi pénzt érte.
Csak aztán szerintem jön egy pillanat hogy ez megy hosszú távon.
Ha normálisak a kollégák és jön a pénz akkor ne mondj fel szerintem. Én legalábbis ezt tenném.
Ha 1. nem jön a pénz nem kapsz fizut, vagy 2. átmegy a cég diliházba, na akkor lépnék le, adnám be a papírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!