Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért fáj a kollégáknak, hogy...

Miért fáj a kollégáknak, hogy én 55 kilósan salátát ebédelek és edzeni járok?

Figyelt kérdés
Beszólnak, hogy neked minek, te nem vagy kövér, NEKEM kéne diétáznom, meg úgy könnyű, hogy csak magadra kell főznöd, megnézem, hogy majd egy családra kell főznöd.
2019. márc. 5. 10:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs jobb dolga
2019. márc. 5. 10:42
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

viszont válasz: "téged meg ki kérdezett?" "neked meg mi közöd van hozzá?"... Bár ezek nemtetszést váltanak ki...

Saját életében nem tud rendet csinálni valószínűleg.

2019. márc. 5. 10:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert irigyek.

Mondd nekik, hogy szívesen adsz tippeket, hogy mit egyenek és járjanak el edzeni.

És nem a gyerekeken múlik. A gyerekeknek is inkább egészséges ételeket kéne enni.

2019. márc. 5. 10:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem család mellett is diétázhatnának. A családnak megfőzi a nokedit pörkölttel, ő meg vesz magának külön salit. Miért olyan nehéz ezt megérteni a háziasszonyoknak?
2019. márc. 5. 10:57
 5/11 Miss Endzsi ***** válasza:
Önutálók.
2019. márc. 5. 11:04
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Mert irigyek, nagyon MAGYAR(kifogás,irigység,lustaság,rosszindulat).

Érdekes Schoberték is megoldják 2 gyerek mellett, Tóth Daniék is.

Mindenki meg tudja csak ehhez elhatározás,felelősségvállalás kell.

Miért is könnyű?

Neked nem kell kezedbe venned a fakanalat?Magától megfőz a kaja?

Erre kíváncsi lennék, amúgy.

Az a baj,fogalmuk sincsen a diétáról csak pofáznak, azt se tudják mi az ,maximum ( 6 után nem kell enni) eddig terjed az agya az embereknek.

Ráadásul a magyar ember 90%-a olyan okos mint a tavalyi kos, arra nem gondol,hogy nem véletlenül nem vagy kövér hanem mert odafigyelsz.

Ez nem is értem ez a ,,minek figyelsz a kajára hiszen csinos vagy", pont azért csinos mert odafigyel meg edz.

Döbbenetes.

Kérdező ne foglalkozz velük ők szívják a bagójukat meg isszák a sört meg a kávét, ők is megoldhatnák csak ehhez iszonyat erő kell,ami nekik nincs.

2019. márc. 5. 11:14
 7/11 Metionin ***** válasza:
100%
Van aki szerint a saláta, gyümölcs, teljes kiőrlésű kenyér meg a sport "diétás cucc". Én 45 kiló vagyok és van aki beszólogat meg röhög amikor megtudják hogy pl. tornázni és futni járok mert minek az nekem, így is sovány vagyok. El se tudják képzelni hogy van aki nem muszájból mozog meg eszik egészségesebb dolgokat hanem mert azt szereti. Múltkor mondtam xy embernek hogy már várom hogy behozzam a biciklimet a városba és azzal járjak dolgozni, hiányzik a mozgás. Erre a közelben ülő random személy (nem mintha hozzá beszéltem volna) közbeszólt hogy így is csontváz vagyok, minek sorvasztom magamat pluszban. Az senkinek nem jut eszébe hogy a csontjaimon azért van izom mert tornázok meg biciklizek, egyébként 'skinny fat' lennék.
2019. márc. 5. 14:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Én alapvetően nem vagyok sovány, csak a sportnak és diétának köszönhetem, hogy nem vagyok túlsúlyos, viszont azt látom, hogy általában a sovány embereknek rosszabb: több ítélkezést kapnak, anorexiásnak tartják őket, és mivel a társadalomnak a soványságnak inkább esztétikai szerepe van, a sovány ember azt hiszi, hogy megúszhatja, hogy ne mozogjon és ne egyen normálisan. Az apám is ilyen: 65 kilónál életében nem volt több, viszont idős korára egy csomó egészségügyi problémája lett.
2019. márc. 5. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ó, hát engem is kiszúrt egy (volt) kollegina, amikor odakerültem a munkahelyemre. Egy másik kolléganőmnek magyarázta (nekem pedig visszamondta mindig), hogy én mekkora egy picha vagyok, trampli vagyok, formátlan vagyok, vékony vagyok, túl izmos a lábam, széles a vállam, szarul edzem, szar kajákat eszem (csirkerizs, öhm). Én mindezt inkább bóknak vettem, mivel ha ilyen szemétségeket mond valaki rád, akkor jól csinálod. Ő csak nagyon szarul fogalmazta meg :D
2019. márc. 5. 14:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Mond meg nekik, hogy ez nem dieta, hanem eletstilus. Es kevesebb ido egy salatat megcsinalni, mint a csulkos bablevest, vagy amit epp ok esznek.

Es te pont azert nem vagy tulsulyos mert ilyen szokasaid vannak. Ha tulsulyos lennel akkor meg azt hajtogatnak, hogy miert nem salatat eszel? Gondolom nekik soha semmi nem jo

2019. márc. 5. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!