A pincér, a bolti eladó, a takarítónő meg a gyári munkás csicska munka? Ha ezek közül a 4 közül kellene választanotok, ti melyiket választanátok?
Semelyik munka sem az... Egyik embert sem kéne lenézni, hogy milyen munkahelyen dolgozik!
Példa: Ha nem lennének szemétszállítók az összes embert ellepné a saját mocska + betegségek, járványok lennének.
Ha nem lennének takarítók szintén ez a helyzet lenne, mert nem sok embernek van gusztusa más mocskát takarítani.
Vagy a tömegközlekedésben a sofőrök, mert ugyebár gyalog nem jutsz el Miskolcról Debrecenbe 2 óra alatt ... és még sorolhatnám mi lenne, ha nem dolgozna senki sem egy adott szakmában, mert az úgynevezett "csicska munka".
Akik ezt gondolják, ha van diplomájuk, ha nincs, nem egy intelligens emberre utal.
Én diplomával dolgozok eladóként,de mégsem szégyenkezek miatta,ez is egy munka.
Bár az igazat megvallva nem szeretnék benne dolgozni nagyon hosszú távon (minden türelmemet elveszi), de mindenkinek el kell kezdenie valahol. :)
Hi! Én gyári munkás vagyok. Igaz talán a legjobban keresők közül. Cnc forgácsolóként dolgozom, amivel minden honapban megkapom a 300 000 et. De változtatni fogok, mert egyszerűen lenéznek a fehér gallérosok. Pedig vannak titkárnők akik 200 at se kapják meg a cégünknél.
Tudom le kéne tojni, de akkor is zavar , hogy egy csicskának néznek.
Felszolgálónak nevezik és egyáltalán nem csicskamunka
Boltielado általában alacsony fizetésért
Takarítónő hagyjuk
Gyári munkás pl. csak szalagmunka egyes gépsorok annyira automatizáltak hogy aludhatsz is mellettuk
"egyik embert se kéne lenézni"
Hidd el, aki Mclarennel meg Bentleyvel áll be a gyár elé, észre se veszi, hogy ott vannak a "csicskák" is, de a "csicskáknak" a szeme kijön, ha meglátják ezeket a dolgokat...
(és nem is csoda).
A probléma azzal van, hogy annak miért lehet, a csicska meg miért nem érheti el soha...
Ez lenne az alap probléma!
Ha megnézed az összeomlás című filmet, ez is kb erről szól!
Tanulhatsz te, lehetsz te rakétamérnök, vagy akárki, ha mindenki a pénzurakat szolgálja, és egymást megfolytanák egy kanál vízben!
"Én gyári munkás vagyok. Igaz talán a legjobban keresők közül. Cnc forgácsolóként dolgozom, amivel minden honapban megkapom a 300 000 et"
Portás vagyok nagykövettségen nettó 350.000 ért, és engem is lenéznek, pedig arról gőzük sincs, hogy még másodállásom is van amivel kb 500 ezer jön be egy hónapba összesen.
De értelme sincs erről beszélni amikor néhány szerződéssel eggyesek milliárdokat akasztanak, és még a mainstream sajtó is azért kap belőle nem keveset, hogy kussoljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!