Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A pincér, a bolti eladó, a...

A pincér, a bolti eladó, a takarítónő meg a gyári munkás csicska munka? Ha ezek közül a 4 közül kellene választanotok, ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
A pincér, a bolti eladó, a takarítónő meg a gyári munkás csicska munka? Ha ezek közül a 4 közül kellene választanotok, ti melyiket választanátok?

2019. febr. 27. 16:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, hazudni nem fogok, vannak sokkal jobb munkák. De le nem nézem ezeket se, sőt. Akik tudják jól csinálni, azokat tisztelem is, mert kell hozzá lelkierő és kitartás. A gyári munkásokat leszámítva (velük nem fut össze csak úgy random az ember a saját munkahelykén kívül) mindegyik felsorolt munkát végző emberrel igyekszem mindig barátságos és türelmes lenni.

Viszont ajánlom tényleg, hogy csak pár hónapra, de próbálj ki kettőt ezek közül. Menj el eladónak és dolgozz egy kicsit gyárban is. Így lesz rálátásod és belehalni se fogsz, de sok értékes tapasztalat ragadhat rád. És jobban meg fogod tudni érteni/becsülni azt, aki évek óta adott körben dolgozik.

Voltam pénztáros 3 hónapig. Soha többet! Gyártásban dolgozom már majdnem 8 éve. Szeretem és ebben is fogok maradni. (habár az is igaz, hogy másfél éve feljebb léptem és nem csak egy biorobot vagyok már)

Amúgy nyugi, szeritnem teljesen jól tetted fel a kérdést, nincs benne semmi személyes vélemény. Csak a csicska szót lovagolták meg, ne törődj velük. Ami meg anyád illeti, nos tőle ebben mindenképp határolódj el. Az osztálytársaid meg még gyerekek (akkor is ha 18 körül vannak, amíg nem vágta gyomorszájon őket az élet, addig gyerekek fejben) velük ne törődj.

2019. márc. 2. 10:20
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Én gyárban vagyok meós és szeretem. Egyedül dolgozom számítógépen. Nem 3 műszakos. Kollégáim is értelmes, iskolázott emberek /meónál/
2019. márc. 2. 12:13
 23/36 anonim ***** válasza:
53%

"Menj el eladónak és dolgozz egy kicsit gyárban is. Így lesz rálátásod és belehalni se fogsz"

Én dolgoztam mind a kettőben. Aljameló szar pénzért olyankonak akik semmi másra nem alkalmasak és azért csinálják mert vagy ez vagy a semmi.

Nem ez életük vágya nem karrier hanem semmi.

Egy nulla egy szar de mivel semmi mást nem tudnak így csinálják jobb híján.

2019. márc. 2. 12:57
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó. Láttam ilyen embereket is 8 év alatt. De olyanból többet láttam, akik el voltak ezzel a munkával is, simán képesek lettek volna másra is, mert nem sík buták voltak. A mostani helyemen pl az általad említett nem megy át a felvételi szűrőn vagy ha mégis, akkor a próbaidő alatt elmegy/kiteszik.

De voltam olyan helyen is, ahol az egyik felső vezetőnek se volt érettségije. Na onnan meg engem raktak ki és szinte meg is köszöntem.

Mint mindenben, itt is vannak végletek de attól még nem feltétlen jellemző.

Egyébként én se azért mentem magamtól gyárba mert buta vagyok vagy nincs jobb, hanem mert utálok emberekkel dolgozni. A kollégákat még csak csak megszokom egy idő után, az tök más... De vevőket, ügyfeleket elviselni és kiszolgálni? Na arra tényleg alkalmatlan vagyok. És ezzel nem vagyok egyedül.

2019. márc. 2. 15:19
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezekkel leginkább, hogy állòmunkâk. Pincérnő már voltam kb másfél évig.abban a rohanásban nagyon lefogytam, kemény volt.

Talán eladó lennék, az nyugisabb.de az állás miatt zavarna leginkább.

2019. márc. 3. 04:21
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Bolti eladó.
2019. márc. 3. 20:14
 27/36 anonim ***** válasza:
90%

A pincér egy nagyon szép szakma, annak akit érdekel.

Egyik sem csicska munka.

Ha választanom kéne takarító lennèk, feltéve ha nem kórházba kéne mennem takarítani.

2019. márc. 4. 23:03
 28/36 anonim ***** válasza:
32%

Újra elmondom nem azért csicskamelók ezek mert azt kell csinálni amit hanem azért mert csomó időt elvesz (bolti eladó alap a napi 10 óra) és lóf***szt se fizet.

Ezért csicskameló az összes.

Most ilyen havi 200 alatti nettókért orrba szájba ott legyek?ezért csicskameló

2019. márc. 5. 10:15
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt néhány kedves hozzászólónak elmondanám, hogy nem feltétlenül a sík hülye, 6 osztályos egyének dolgoznak ezekben a munkákban (pláne a pincér, az szerintem nem is illik a felsorolásba). Persze ilyen is van, ez igaz. Meg olyan is, aki 1) tudja, hogy mit akar, és azért tanul, hogy ezt elérje, de hát ez nem két nap, és addig is dolgoznia kell valahol, mert anyuci-apuci nem tartja el. 2) Tisztában van vele, hogy ő ennél többre is képes, csak még nem jött rá, hogy mi az, amit szívesen csinálna. Szerintem jobb addig is egy ilyen "semmilyen" munkahelyen dolgozni, mint mondjuk ha főiskolára járna, fizetné a rengeteg pénzt, és nem is érdekelné a szak, amire jár... És abban is biztos vagyok, hogy nem csak ez a 2 (illetve 3) opció van, sokkal több oka is lehet annak, ha valaki a fenti munkák közül választ magának.

Egyébként én gyorsétteremben dolgozom, ami ugyan nem szerepelt a listán, de tudom, hogy ide tartozik. És hogy miért? Sokáig nem tudtam, hogy mihez kezdjek az életemmel, annyit tudtam, hogy nem akarok otthon ülni. Aztán meglett a célom, és teszek érte, hogy megvalósítsam, de ez idő is és pénz is. Az se mellékes, hogy egyébként nagyon szeretem a munkahelyemet, az egyetlen negatívum a fizetés, minden mást szeretek benne.

Vendéglátós suliba jártam, pincérnek is tanultunk, és voltunk nyári gyakorlatokon is 4-5 csillagos szállodákban. Én utáltam, mert egyáltalán nem nekem való, de annak, aki szívesen csinálja, szép szakma. Nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik, és borravalóval lehet jól is keresni benne.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, talán bolti eladó lennék. Bár nem szeretem az embereket, így lehet, hogy inkább gyári munkás. Takarító max irodaházakban és gazdagéknál.

2019. márc. 12. 19:57
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig csak a takarítást, de nem betegek mellett. Takarítani szeretek is, akár egész nap is.

Az eladó-pincér azért baj, mert nagyon fárasztó állandóan emberekkel beszélgetni, kedvesen.

Lenne olyan gyári munka is, amit kibírnék hosszabb ideig, ha nem veszélyes.

2019. márc. 27. 04:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!