A pincér, a bolti eladó, a takarítónő meg a gyári munkás csicska munka? Ha ezek közül a 4 közül kellene választanotok, ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
A pincér, a bolti eladó, a takarítónő meg a gyári munkás csicska munka? Ha ezek közül a 4 közül kellene választanotok, ti melyiket választanátok?2019. febr. 27. 16:21
11/36 anonim válasza:
Tesóm másodállásban jár lakásokat takarítani, óránként nettó 1500-2000 ft körüli órabérért. Ha ilyeneket kifogsz többet is, jobban lehet vele keresni, mint sok magasabban kvalifikált munkával. De ahogy ezt már írta valaki, ez bizalmi munka! Apum gyári munkás volt (technikusi végzettséggel, tehát mondjuk nem csak fizikai munkát végzett), de jobban keresett, mint anyum a felsőfokú végzettségével. Ennyit a "csicskamunkák"-ról...
12/36 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy csicska munka. Csak kérdeztem.
2019. febr. 27. 17:31
13/36 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a tisztességes munka nem szégyen, de az osztálytársaim meg anyám is lenézi ezeket a munkákat.
2019. febr. 27. 17:33
14/36 anonim válasza:
Én pl. szerettem volna bolti eladó lenni, de nincs hozzá végzettségem, így állítólag nem is lehetek.
15/36 anonim válasza:
Az osztálytársaid elkényeztetett, életképtelen nyomoroncok,anyád meg korlátolt beképzelt π-csa.
Mivel érne többet egy diplomás munkanélküli?
Ezekre a szakmákat mindig lesz igény,kb.mindenhol a világon.
16/36 anonim válasza:
Ha ezek csicskamunkák, akkor az összes többi is az. Tanár, ügyvéd, banki alkalmazott, bármilyen vállalkozó.
Mindenki a főnöke, vagy a megrendelője csicskája.
De inkább az a helyzet, hogy egyik sem az.
17/36 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kérdeztél. de a kérdésed is sértő volt! Úgy érzem, teljesen azonosulsz anyád és osztálytársaid véleményével!
18/36 A kérdező kommentje:
Csak megkérdeztem, hogy ezek csicska munkák-e. Nem azonosultam sem anyám, sem pedig az osztálytársaim véleményével, mert én is pincérnek készülök. Ők mondták, hogy ne menjek ennek, meg ne menjek annak, mert csicska munka
2019. febr. 28. 15:21
19/36 anonim válasza:
Nem azért csicskamelók ezek mert azt kell csinálni amit hanem mert sok sok melóval szart se lehet keresni azért.
20/36 anonim válasza:
Voltam eladó és felszolgáló is.
Rengeteg meló időben is már ez is elég lenne és a bér? Lóf****sz.
Ki megy eladónak? Aki máshova se kell mert nem ért semmihez.
Miért jó egy boltban napi 10 órát benn rohadni lóf***ért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!