Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehetne segíteni?

Hogy lehetne segíteni?

Figyelt kérdés

Volt kollégám 40 éves

Se lakása se autója se jogsija se felesége se gyereke konkrétan semmije nincs

Már 15 éve csak annál a munkahelynél dolgozik a tescoba pék dagasztó

Folyamatosan csak "rinyál" hogy elege van elmegy innen mert már unja és kevés a pénz és hogy van egy ismerőse aki már 4 éve nyitott egy pékséget és megkérték hogy hagyja ott azt a retek Tescot dolgozzon náluk dupla annyi pénzért

Megvan a lehetősége hogy elmenjen

De mivel 15 éve a Tesconal van arra vár hogy megkapja a 900e Ft végkielégítést

Mert már 5 éve hallja azt a tesconal hogy leépités lesz

Hiába magyarázzod el neki hogy 5 éve vársz a semmire

4 ével ezelőtt elmehettél volna nettó 250 e Ft ért a kiadásait ismerjük mivel arról is beszél szóval simán a 250 bol havi 100 e Ft félre tudna rakni ha akarna de nem akar és folyton a múltra hivatkozik hogy az anyja apja elvalt az anyának egyedül kellett két gyereket felnevelni és nehéz volt a sorsa

Az anya külföldon dolgozik már 11 éve

Rendbe jött az élete miután a fiai 15 évvel ezelőtt elkeztek dolgozni

A másik fia is kint van

Ő maradt itt egyedül abban az alberletben amiben az anyja lakott

Folyton a múltat hozza elő de annak már 11 éve és hiába próbálunk neki segíteni figyelembe se veszi

A 4 év alatt is ha havi 100 félre rakna ha elment volna már rég nem annyija lenne mint egy végkielégites

2019. febr. 24. 04:55
 1/8 A kérdező kommentje:

A szerelemre is panaszkodik hogy senki nem akarja őt és hogy addig azért nincs felesége gyereke mert eddig bolond lányokkal hozzta össze a sors vagy olyannal aki csak kihasználta

Szerintetek milyen ember az ilyen

Hogy lehet segíteni

2019. febr. 24. 04:57
 2/8 Tak ***** válasza:

Tanáccsal semmiképp,erős jellem,az anyjától tanulta,hogy kell erővel véghezvinni dolgokat.

Ha tényleg segíteni akarsz,keress egy neki valót,és add el egyiket a másiknak,mintha csak a sakk nagymestereket játszatnád egymással.Legyezgesd a hiúságát,a büszkeségét,de soha ne mondd el nekik,mert szétmennek...

Tudod,az adoptált gyermek is megéli az egészséges gyermekkort a "szülőkkel együtt" addig a pillanatig,ameddig ki nem derül,hogy csak adoptált.

2019. febr. 24. 06:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Mások életéhez nem sok közöd van, a sajátodra kell, hogy rálátásod legyen.
2019. febr. 24. 06:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Segíteni nem igazán tudsz neki, kicsit megrekedt a saját korlátai között, ha nem akar változtatni, majd az élet megteszi helyette.
2019. febr. 24. 07:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Saját életemre van rálátásom én tudom mit akarok folyamatosan tanulok képzem magam vannak céljaim és eddig amit tudtam elértem

Én elegedett vagyok magammal

Fiatal vagyok még tele ambiciózussal

2019. febr. 24. 07:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Az ilyenen nem tudsz segíteni. Valószínűleg nincs is dupla annyiért állás. Csak a sírás megy. Rá kell hagyni és kész
2019. febr. 24. 08:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Én utálom,mikor beleavatkoznak az életembe és segíteni akarnak.
2019. febr. 24. 10:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha utalja minek nyavajog minden nap
2019. febr. 25. 05:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!