Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hajópincérként/pincérként...

Shaggy95 kérdése:

Hajópincérként/pincérként milyen idegen nyelv tanulását javasoljátok?

Figyelt kérdés
Hamarosan elkezdek egy hajópincér tanfolyamot, ki szeretném magam próbálni egy ilyen környezetben később. Vendéglátásban dolgozóknak milyen nyelvet érdemes tanulni leginkább? Tudom, hogy hajótársaságtól is függ és hogy hol dolgozol vendéglátósként, de mit mondanátok? Mit tudnék leginkább hasznosítani? Beszélek angolul felsőfokon, spanyolul majdnem középfokon, németül pedig mindössze 3 hónapig tanultam különböző vloggereket hallgatva. Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2019. febr. 21. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, hová mennél. Folyamon angol és német az elsődleges, de pl a Croisi társaság szívesen látja a franciásokat is.

Óceánon meg tökmindegy. Orosz, spanyol, olasz, kínai, japán - bármi jól jöhet.

Tanfolyamnak amúgy sok értelme nincs, hajóra minden esetben gyakorlatot várnak. Lehetőség szerint minél magasabb csillagos helyről.

2019. febr. 21. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Angol,Német folyami hajókon európában... Ez persze nem azt jelenti,h a Spanyol,Francia,Olasz,Orosz stb.. semmit se ér!
2019. febr. 22. 10:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszotokat!

Oroszt szeretnek majd tanulni idovel. A nemetet irtatok. Nem olyan szivesen tanulom, mint mas nyelveket de ugy tunik neki kell veselkedni ujra. :)

2019. febr. 22. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell egyáltalán. Én angol és orosz tudással voltam német hajókon pl.
2019. febr. 22. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!