Illik, szabad az ilyet szóvá tenni? Hogyan lehet kezelni egy ilyen szituációt?
Kollégám pár hete beteg volt (5-en ülünk egy irodában, végigment mindenkin a takonykór). Fennhangon hirdette, hogy ő el nem megy orvoshoz, semmivel sem fog hamarabb meggyógyulni. Még csak egy napot se vett ki, hogy kicsit kikúrálja magát. Mindegy, nem az én dolgom. Viszont azóta folyamatosan, már negyedik hete 2-3 percenként krákog, harákol, prüszköl. Kellemetlenül erőltetett, hangos, idegesítő krákogás.
Egyedül vagyok nő. Rettenetesen zavaró és idegesítő. Lehet ezt valahogy normális módon kezelni? Nekem ötletem sincs.
Kőgazdag, hobbiból dolgozik, és év végén mindig megy a sakkozás, hogy hova írjuk ki a megmaradt szabijait, mert kivenni nem hajlandó, mert felesleges - szerinte. 30+ szabinap jár neki éves szinten a kora alapján, ebből kb 15-20-at vesz ki. Egy sztahanovista f...
Amúgy a 'liba' korból már kiléptem, 30+ éves vagyok, de köszi a fiatalítást :) És mivel engem is megfertőzött, én kivettem 2 nap szabit, kikúráltam, kifeküdtem a nyavaját, és nem a kollégákat és ügyfeleket köhögtem össze ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!