Mi a véleményetek a szálodákban dolgozó emberekről?
Figyelt kérdés
Dolgoztam mahyar szálodába a House keepingen, és az éttermi részen is. 4 évet voltam összesen szálodába. Nekem azt mondták hogy a szálodákba mindig a leglehetetlenebb embereket gyűjtik össze . Ezt én is észre vettem .Máshol ennyi problémás embert még lekopogom nem tapasztalatam.Miért gyülik ott össze ennyi problémás ember.2019. febr. 11. 19:54
1/7 anonim válasza:
Mi az a száloda? Egy szál ide egy szál oda?
2/7 anonim válasza:
A barátom egyetem mellett recepciós éjszakai műszakban. Egy szép pesti hotelben dolgozik. A pincérek és a konyhai dolgozók nagy része kedves, meg a többi recepciós is, de van egy csávó, aki azt hiszi, bármit megtehet és keresztbe tesz mindenkinek.
3/7 anonim válasza:
Voltam párszor ilyen helyen, nem érződött, hogy a csapat "cirkuszosokból" állna, minden flottul ment. Ilyen helyen pedig kell is az összhang, meg a cirkusz nélküliség, mert a szálloda nívóját csökkentené egy "cirkuszcsapat".
4/7 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a bárhol máshol dolgozó emberekről.
5/7 anonim válasza:
Hülyeség így általánosítani. Én pl. amelyikben jártam, mindenki udvarias, segítőkész volt. De az se kizárt, hogy nekem volt szerencsém. Ezt tapasztaltam, és másoktól is ezt hallottam, hogy meg voltak elégedve. A tulaj érdeke is, még a mai kialakult munkaerőhiány ellenére is, hogy olyan embert alkalmazzon, aki nem küld el a halál facára, ha kérdezni mersz valamit.
6/7 A kérdező kommentje:
2. Igen kezded kapizsgálni miröl is van szó.
2019. febr. 11. 20:27
7/7 anonim válasza:
#2 vagyok.
Az a csávó kiállhatatlan, mindegy, hogy hol dolgozna. Eléggé úgy néz ki egyébként, hogy ki fogják rúgni, mert az egész személyzet panaszkodik rá (nem jogtalanul: önfejű, nem hallgat semmire, csak az ő igaza létezik, azt hiszi, hogy mindenkinél okosabb, a véleményét kulturáltan nem tudja kifejezni).
De abszolút nem ez a jellemző. A barátom 2. éve van ott és alapjában véve jó emberek szoktak ott lenni, akik jó csapatjátékosok és meghálálják, ha szívességet tesz nekik. Ez az egy barom kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!