Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Székesfehérváron a gyárak...

Székesfehérváron a gyárak közül melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Fehérvári vagyok,de nincs ismerősöm aki ezeken a helyeken dolgozna.Densot,Harmannt nem szeretném,ezen kívül bármelyik.Sima operátornak szeretnék elmenni,nő vagyok.

Gondoltam a Köfémre,Hydrora,Győri kekszre.Ezek közül melyik a jobb ? Vagy ha valakinek van jobb tippje,megköszönném.

2019. febr. 9. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Nincs más terved?

Már úgy értem hogy tényleg gyárban szeretnél dolgozni?

2019. febr. 9. 23:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs más tervem,mindenképp gyárat szeretnék.
2019. febr. 9. 23:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha bírod a monoton munkát és a sok állást vagy ülést sok sikert, én 3 évig bírtam, de aztán erőt vettem magamon és tovább léptem, mivel aki akar valamit az bármit el tud érni csak akarni kell és nem szabad soha sem feladni,egyébként próbáld ki az összeset aztán válasz én is így csináltam dolgoztam vagy 15 gyárban az utolsóban 1,5 évet,sok sikert.
2019. febr. 9. 23:32
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Semmelyik, leépíti az embert, ráadásul monoton és bacnak megfizetni. De ha nincs kiút, válaszd a gyárt, szíved joga
2019. febr. 9. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:
23%

Te szeretnél választani???

Pályázz az összesbe és örülj ha valahova felvesznek...

2019. febr. 10. 00:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok a gyári munkával,mert 1 éve az egyikben dolgozok,és érzem hogy teljesen lehúzott erőben,de mivel ez fizet jobban,és csak így tudom az albérletemet fizetni,egyenlőre más megoldást nem látok.Minden gondolatomat az teszi ki hogyan lehetne váltani,amivel a magam ura lehetnék,de amíg nem jut eszembe semmi,valamit dolgozni kell.

És igen,lehet válogatni,mert nagyjából mindenhova keresnek embert.

2019. febr. 10. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!