Aki csak Rivotril-lal Frontinnal stb képes elviselni a mindennapokat a munkahelyén az miért nem haygja ott az egészet?
Aki kőkemény orvosi nyugtatókat és antidepiket szed (nem ám Valeriana, hanem Xanax Frontin és tsai) majd mostanában Rivotril-lal tömi magát, az miért nem hagyja ott az egészet?
Meg is mondja hogy ő csak így képes elviselni a mindennapokat a munkahelyén. Állítólag őt annyi de annyi stressz éri hogy csak na. Én nem értem, én ugyanitt dolgozom ugyanezt csinálom amit ő, és vannak napok amikor kb elalszom a pangástól.
Ő meg nyugtatót szed mert nem bírja.
De miért nemhagyja ott az egészet? Mert a folyamat nyilvánvaló egyre erősebb és erősebb szerek, kezdve régebben a valerianával, aztán Xanax, Frotnin, majd most ez.
És ha már ez is kevés lesz akkor mi lesz diliház?
Nem inkább ott kéne hagyni az egész helyet a francba?
ja és ez is szép kis olvasmány
A világ leghalálosabb pirulái – Xanax és társai, avagy a benzodiazepinek veszélyei, mellékhatásai
Mert értsd már meg az Isten szerelmére, hogy a magyarság 70%-a nem teheti meg azt, hogy ugráljon. Köszönhetjük mi ezt saját magunknak, hogy ezt hagyjuk. Ugyanis ők azok, akik ha egy rossz szót szólnak, vagy ha nem úgy nyalják a főnök seggét, ahogy az neki tetszik, akkor meg van mondva, hogy mehetsz, amerre látsz, és már meg is van írva a kirúgást kinyilatkoztató levél. Aztán szerencsétlen ember 2 évig nem tud elhelyezkedni dolgozni, mert 8 általánosa vagy csak egy szaros érettségije van, semmi más. Arról nem is beszélve, hogyha az a 100.000 Ft-ja megszűnik, amiből hónap végén párizsis kenyérre jut már csak, akkor pedig a hajléktalanság veszélyezteti.
Nem ismeri fel senki sem, de feudalizmusban élünk, jobbágyok vagyunk és röghöz is vagyunk kötve.
"Mert értsd már meg az Isten szerelmére, hogy a magyarság 70%-a nem teheti meg azt, hogy ugráljon."
Ezt nekem ne mondd ezt nálam jobban senki se tudja!!! Ezt stzajkózom évekm óta hogy két opcióm van vagy kuss vagy kib**sznak a francba ha egy szót szólok és akkor még ez se lesz.
Et nálam jobban senki se tudja!!!
És 8 általános? 2 diploma nekem és akiről a kérdés szól annak is van dipomája nem is egy.
És mit segít az rajta ha 50 felett van korban? Semmit.
Mehet utcát söpörni a 100 diplomájával ha innen kivágják meg én is....
"hogy a magyarság 70%-a "
70 %?:?????
90% !!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!