Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lesz valakinek 40 millio...

Hogy lesz valakinek 40 millio forintja?

Figyelt kérdés

Most olvasgatom, hogy pl. Pesten egy haz minimum 30millio. Budan meg tobb. Es ugy tudom, az epites sokszor dragabb, mint megvenni egy hazat, azt rendbe rakni.

Honnan van az embereknek ennyi penze?

A mi hazunkat felkeszen vettek 15 eve anyamek, 5 millioert(mi varos kulso reszen lakunk). Ugyanigy volt testverem, o falun vette nehany eve szinten felkeszen, szinten 5 millioert a hazat. Szoval nekem csak ilyenrol van tapasztalatom, csak ilyenrol hallottam.

Mennyi az atlagfizetese egy olyan embernek, aki ki tud ennyi penzt fizetni? Vagy mennyi ideig gyujtoget, milyen munkaval? Vagy csak a gazdag emberek vesznek ennyiert hazat?

Elnezest a hulye kerdesekert, csak egyszeruen nem ertem a dolgot.:DD

2019. febr. 6. 04:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
Manapság nem tudom honnan, én amit pár éve 7 misiért vettem, az most 30at ér. De nekem a 7 misim is örökségből volt meg rá.
2019. febr. 6. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
20 év előtakarékoskodás + 20 év hitel, aztán 60 évesen már a tied a fél ház.
2019. febr. 6. 20:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Könnyen keres egy hasonlo embert ugyan azzokal a célokal.És külföldön dolgozik pár évet sok lemondással.De biztos nem pesti lakásra költtené a pénz mert élhetetlen meg a levegő is mérgező.Arrol nem is beszélve ha nem lesz nyugdij mi francot kezd a pesti lakással.A jövöben mindenki az önfentartásra fog be rendeszkedni nem egy koszos mérgezö helyen fog 72 évesen dolgozni és talán majd vissza adnak valami ez felejtös.
2019. febr. 6. 21:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha egy pár mindkét tagjának van normális végzettsége, elég hamar összejön egy lakás önereje. Házhoz szülői segítség, örökség, vagy kiemelkedő jövedelem kell.

Egy minimálbéresnek nagyon nehéz ezt sokszor elképzelni, de nem kevés ember van Budapesten, akinek 15-20millió az éves bruttója.

2019. febr. 7. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!