Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lesz valakinek 40 millio...

Hogy lesz valakinek 40 millio forintja?

Figyelt kérdés

Most olvasgatom, hogy pl. Pesten egy haz minimum 30millio. Budan meg tobb. Es ugy tudom, az epites sokszor dragabb, mint megvenni egy hazat, azt rendbe rakni.

Honnan van az embereknek ennyi penze?

A mi hazunkat felkeszen vettek 15 eve anyamek, 5 millioert(mi varos kulso reszen lakunk). Ugyanigy volt testverem, o falun vette nehany eve szinten felkeszen, szinten 5 millioert a hazat. Szoval nekem csak ilyenrol van tapasztalatom, csak ilyenrol hallottam.

Mennyi az atlagfizetese egy olyan embernek, aki ki tud ennyi penzt fizetni? Vagy mennyi ideig gyujtoget, milyen munkaval? Vagy csak a gazdag emberek vesznek ennyiert hazat?

Elnezest a hulye kerdesekert, csak egyszeruen nem ertem a dolgot.:DD

2019. febr. 6. 04:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Barátnőm elméletileg 4 év alatt spórolta őssze,kicsit jobb fizetésből az önerőt.Egyébként én is életképtelennek érzem magam emiatt
2019. febr. 6. 05:29
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

Úgy,hogy a szülei vállalkozók,és abból éltek évtizedeken keresztül,hogy másokat zsigereltek ki.

Alkalmazotti fizetésből biztosan nem..

2019. febr. 6. 05:34
 3/14 anonim válasza:
66%

Ugy, hogy egy 40 millios hazra kell minimum 12 millio onero, azt innen onnan osszeszedik, szulok, valalkozasok stb jo beosztas, jol fizeto ceg...

Biztosan nem gyari munkabol van az tuti..

Vagy a masik az, hogy milliomosok akik budan elnek megveszik kezpenzre akar tobb 100 millios hazat is. Sajnos nagy kulonbsegek vannak magyarorszagon.

2019. febr. 6. 05:44
 4/14 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
88%

- örökség

- külföldi munka

- hitel

- jobb fizetés

- befektetések

2019. febr. 6. 05:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az mondjuk segít, ha van valami örökséged. Vagy ha veszel fel hitelt. Aki zsebből kifizet 40 misit örökség / szülői segítség / hitel nélkül, annak valószínűleg elég jó fizetése lehet.
2019. febr. 6. 06:46
 6/14 Pupusz ***** válasza:
69%
Pesten 30-ért legfeljebb egy külvárosi, lepukkant kis vityillót lehet kapni. Az agglomerációban kapni jelenleg 30 körül viszonylag normális, használt házat. Újat itt is 40 felett. Lehetpőségek: 1./ Eladta a lakását, hozzárakott és úgy vette. 2./ A legtöbben hitelt vesznek fel. Nem csak azért mert nincs elég pénzük, hanem mert az alacsony kamatok miatt nagyon megéri most. 30 millió Ft hitelre, 20 évre 160ezer Ft körül van a törlesztő. Ez két fővárosi átlagfizetésből simán kifizethető. Ráadásul olyat és akkorát bérelni ennyiből nem lehet, azaz jobban megéri, mint bérelni. Egy lyuk kerül 120ezerbe + rezsi. Egy ház bérlése 300-400e. Tehát sokkal olcsóbb hitelre venni egy házat, mint bérelni. 40M Ft-ra is csak 210ezer a havi törlesztő. Két 300-400 ezres fizuból ez is simán kijön. 3./ Öröklés, családi segítség. 4./ Egy egyéni vállalkozó mesterember, ács, asztalos, burkoló, fodrász, festő stb. ki tud venni netto 1milliót/hó, fix 50ezer adóval teljesen legálisan. Munka pedig van dögivel, úgy halásszák az embereket rá. A díjazás pedig az egekben. 4./ CSOK, lejárt lakástakarékok stb. Szóval most nem nehéz házat venni. A takarítói órabér 2-3000Ft. Az egy hónapban 336- 504ezer Ft, 168 órával számolva. Persze magánházaknál. Azaz egy takarító pár is tud venni házat hitelre. 5./ Cégek úgy tudják kivenni év végén a nyereséget adómentesen, ha ingatlant vesznek. Ez is megdobja a piacot. Inkább ingatlanokat vesznek, mint hogy befizessék az államnak. A vállalkozók gyerekei, családtagjai így jutnak most könnyedén ingatlanhoz. Szóval több sávos a dolog. Kinek mire van lehetősége, azt természetszerűen kihasználja.
2019. febr. 6. 06:47
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Amit az utolsó írt, túlzás. Metróvonal mellett simán kapni 50-55 nm-s, másfél-két szobás, felújított lakásokat 25-27 milla között. Én is épp ilyet tervezek venni.

otthonról a negyedét kaptam kb, emellett elég jó a fizum 30 évesen, az átlag többszöröse, és kell egy kis hitel. Sokan 2-3 év külföldi munkával hozzák össze.

2019. febr. 6. 07:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

# 7

Elkerülte a figyelmedet, hogy az általad túlzásnak tartott árak családi házra vonatkoznak, te meg másfél-két szobás lakások árát hoztad fel példának?

2019. febr. 6. 08:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki 40+ milliós lakást épít az általában nem fizetést kap, hanem munkák utáni részesedést vagy vállalkozó.
2019. febr. 6. 08:51
 10/14 anonim válasza:
48%

Ugy, hogy egy 40 millios hazra kell minimum 12 millio onero, azt innen onnan osszeszedik, szulok, valalkozasok stb jo beosztas, jol fizeto ceg...

Biztosan nem gyari munkabol van az tuti..

Vagy a masik az, hogy milliomosok akik budan elnek megveszik kezpenzre akar tobb 100 millios hazat is. Sajnos nagy kulonbsegek vannak magyarorszagon.

2019. febr. 6. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!