Hogy lesz valakinek 40 millio forintja?
Most olvasgatom, hogy pl. Pesten egy haz minimum 30millio. Budan meg tobb. Es ugy tudom, az epites sokszor dragabb, mint megvenni egy hazat, azt rendbe rakni.
Honnan van az embereknek ennyi penze?
A mi hazunkat felkeszen vettek 15 eve anyamek, 5 millioert(mi varos kulso reszen lakunk). Ugyanigy volt testverem, o falun vette nehany eve szinten felkeszen, szinten 5 millioert a hazat. Szoval nekem csak ilyenrol van tapasztalatom, csak ilyenrol hallottam.
Mennyi az atlagfizetese egy olyan embernek, aki ki tud ennyi penzt fizetni? Vagy mennyi ideig gyujtoget, milyen munkaval? Vagy csak a gazdag emberek vesznek ennyiert hazat?
Elnezest a hulye kerdesekert, csak egyszeruen nem ertem a dolgot.:DD
Úgy,hogy a szülei vállalkozók,és abból éltek évtizedeken keresztül,hogy másokat zsigereltek ki.
Alkalmazotti fizetésből biztosan nem..
Ugy, hogy egy 40 millios hazra kell minimum 12 millio onero, azt innen onnan osszeszedik, szulok, valalkozasok stb jo beosztas, jol fizeto ceg...
Biztosan nem gyari munkabol van az tuti..
Vagy a masik az, hogy milliomosok akik budan elnek megveszik kezpenzre akar tobb 100 millios hazat is. Sajnos nagy kulonbsegek vannak magyarorszagon.
- örökség
- külföldi munka
- hitel
- jobb fizetés
- befektetések
Amit az utolsó írt, túlzás. Metróvonal mellett simán kapni 50-55 nm-s, másfél-két szobás, felújított lakásokat 25-27 milla között. Én is épp ilyet tervezek venni.
otthonról a negyedét kaptam kb, emellett elég jó a fizum 30 évesen, az átlag többszöröse, és kell egy kis hitel. Sokan 2-3 év külföldi munkával hozzák össze.
# 7
Elkerülte a figyelmedet, hogy az általad túlzásnak tartott árak családi házra vonatkoznak, te meg másfél-két szobás lakások árát hoztad fel példának?
Ugy, hogy egy 40 millios hazra kell minimum 12 millio onero, azt innen onnan osszeszedik, szulok, valalkozasok stb jo beosztas, jol fizeto ceg...
Biztosan nem gyari munkabol van az tuti..
Vagy a masik az, hogy milliomosok akik budan elnek megveszik kezpenzre akar tobb 100 millios hazat is. Sajnos nagy kulonbsegek vannak magyarorszagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!