Te mit tennél a helyemben?
Én még soha életemben nem dolgoztam, de azt már most tudom, hogy olyan helyen nem fogok dolgozni, ami érzelmileg tönkretesz.
A helyedben iskolát váltanék, vagy magántanár lennék. Persze nem értek a szakmádhoz, szóval lehet egy elit sulihoz,illetve ahhoz, hogy magán tanár lehess nagyobb tapasztalat kell.
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!
Én ezt nagyon át fontolnám, hisz a saját szakmában dolgozol. Az lehet, hogy rosszak a diákok, de nem érdemes szakmát váltani emiatt, az előttem szóló jól mondta, válts iskolát vagy légy magán tanár, sok stressztől szabadulnál ha így döntenél és ki tudja, még az is lehet, hogy ha egy másik iskolában tanítasz, ott lehet szelídebbek a diákok.
De az is egy megoldás, hogy egyetemen próbálkozol, ott azért tudnak fegyelmezettek lenni a tanulók és kevesebb ideggel járna, jól fontold!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!