Mit tennèl a helyemben?
Ha a párod egy nagyon jó munkahelyen dolgozna és elintéznè,hogy felvegyenek egy elèg szuper pozícióra,de rajtad kívűl az irodában mindenkinek nagyobb vègzetsège lenne. Te elvállalnád?
Egyèbkènt itthon dolgozom .
A 3-as válaszoló utolsó mondata elevenbe vágó. Még véletlenül se éreztesd a kollégákkal, hogy ki is a férjed. Ne titkold, hogy milyen pozícióban van, de ne is ezzel kezdd az ottlétedet. A kollégákhoz légy kedves, de ne "dörgölőző".
Hátrány az is, hogy szinte minden esetben a "besúgót" tételezik fel az ilyen családtagról. Ezért (még ha nem is adod le a híreket!) ne sokat dicsérd a főnökséget.
Ezt most olyan embertől kaptad tanácsként, aki magas pozíciókban is dolgozott és tud hasonló esetekről. Ezért adtam gyakorlati példákat. Tudok olyan esetekről is, amikor valaki nem vitte a híreket a főnökség felé, de a kollégái erősen feltételezték róla, ok nélkül... Nézetem szerint - fogadd el az állást.
Megköszönném a helyedben a lehetőséget, de nem élnék vele.
Nem jó protezsáltként dolgozni, ott meg végképp ahol a házastársad dolgozik. Még akkor se, ha mondjuk lenne a kezedbe jócskán több gyakorlat, mint az ott dolgozók iskolai végzettsége.
Sose fogadj el protekciót. A magad erejére támaszkodj.
Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!