Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek fontos a munkahelyeteke...

Nektek fontos a munkahelyeteken, hogy jóba legyetek a munkatársaitokkal?

Figyelt kérdés
Nekem nem.Én olyan vagyok amilyen ha jóba is vagyok velük az nem azért van mert fontos hanem mert például normálisak.Én sose nyaliztam se munkatársnak se főnöknek.Megette a fene az olyan munkahelyet ahol nyalni kell azért hogy az embert ne rúgják ki.
2019. febr. 2. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem fontos, de nem olyan áron, hogy ezért feladjam az egyéniségemet! A kollégáimtól sem várom ezt, - ha probléma van, mindent meg lehet oldani, csak kölcsönös hajlandóság szükséges ehhez!
2019. febr. 3. 23:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem. Szerencsére kapok bőven lehetőséget az önállóságra a munkahelyemen, elvárás is a jó önálló munkavégzés. Igyekszem a lehető legkevesebbet beszélgetni velük, kerülni a társaságot, a klikkesedést és a kötelező small talk-okat. Elvárom, hogy a munkámat ítéljék meg, és ne engem. Ha nem csesztetnek én csendes egyén vagyok, végzem a dolgom, majd hazamegyek :D Csak hagyjanak békésen, csendesen dolgozni :D
2019. febr. 6. 15:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Fontos mert a napon nagy reszet ott toltom s nem mindegy milyen kornyezetben vagyok nap mint nap mar csak a sajat erdekemben is. Igenis torekedni kell arra hogy a kozvetlen kollegakkal megfelelo szintu kapcsolat legyen kiepitve a munka mellett par mondat, kozos kave, ebed jo ha az ember ilyen legkorbe jar be dolgozni. Rettenetes mergezo tud lenni a nem megfelelo munkahelyi kozeg, veszelyesebb mint maga a feladat amit el kell vegezni karos az egyenre s masokra is. Mint mondjak a legkonyebb munkat is a legnehezebbe tudjak tenni a mergezo kollegak akik bomlasztanak vagy szimplan antiszocok s lehuzzak a masikat. Jobb helyeken az introvertalt vagy alapbol mrrgezo kollegaktol megvalnak vagy fel se veszik nem veletlenul van nemelyik cegnel szemelyisegteszt is interjun. Nem kell tovig nyalni az csak a proszto munkahelyekre igaz..egyszeruen bele kell olvadni a ceges kulturaba egy rendes cegnel erre figyelnek mert egysegben az ero profitot eredmenyt csak egy jo csapattal lehet elerni. Nyilvan egy demotivalo melohelyre ez nem ervenyes ahol se celok se motivaciok nincsenek.
2019. febr. 6. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!