Nektek fontos a munkahelyeteken, hogy jóba legyetek a munkatársaitokkal?
Fontos, nem a nyalizás miatt, hanem a munkám miatt. Nagyon sokat foglalkozom azzal, hogy külső/belső folyamatokat fejlesztek, olyanokat amikben több ember vesz részt, több területről és szervezeti szintről. Elengedhetetlen, hogy jóban legyünk. Ha személyes ellentét van, akkor esély sincs a sikerre.
Nem haverokodok senkivel, pusztán szakmai és emberi tiszteletről van szó
Igen, es joba is vagyok veluk.
Es ennek semmi koze a nyalizashoz, ami nalunk amugy se jo semmire.
Nekem fontos.
9 órát töltünk együtt.
Üljünk kuka csendben vagy szándékosan csak munkáról és formaságokról beszélgessünk?
Ráadásul a munkánk kb 70%-a olyan szinten monoton, hogy csendben egész egyszerűen nem lehet végezni, még a legfegyelmezettebb munkatárs is nagyon szenved. Hangoskönyv, sorozat félig nézve, félig csak hallgatva vagy beszélgetés.
Egyébként munkahelyen barátokat is lehet szerezni, sőt, akár párt is.
Így is magányos a társadalom.
Bár belegondolva nálam első helyen van a társaság, a hangulat. Ez a legfontosabb nekem egy munkahelyen.
Fontos, mégpedig azért, mert a napom nagy részét velük töltöm és nagyon nem mindegy, hogy milyen a hangulat nap, mint nap. Van akikkel jobb jóban lenni, az előbbiek miatt... viszont van, akivel tényleg közel kerültünk egymáshoz, és nyugodt szívvel a barátnőmnek nevezhetem. Mi nem vagyunk sokan egyébként, olyanok vagyunk mint egy nagyobb család.
Volt olyan munkahelyem is, ahol a kötelező reggelin és ebéden kívül csak 1 emberrel kommunikáltam, mert egyszerűen undorodtam a közegtől és a többiektől, mondani se kell, hogy fél évet töltöttem ott összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!