Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek fontos a munkahelyeteke...

Nektek fontos a munkahelyeteken, hogy jóba legyetek a munkatársaitokkal?

Figyelt kérdés
Nekem nem.Én olyan vagyok amilyen ha jóba is vagyok velük az nem azért van mert fontos hanem mert például normálisak.Én sose nyaliztam se munkatársnak se főnöknek.Megette a fene az olyan munkahelyet ahol nyalni kell azért hogy az embert ne rúgják ki.
2019. febr. 2. 21:07
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Nekem fontos. Nem azért hogy nyalizzak de ha jóba vagyunk akkor kicsit jobb a "hangulat" is.
2019. febr. 2. 21:08
 2/13 anonim ***** válasza:

Fontos, nem a nyalizás miatt, hanem a munkám miatt. Nagyon sokat foglalkozom azzal, hogy külső/belső folyamatokat fejlesztek, olyanokat amikben több ember vesz részt, több területről és szervezeti szintről. Elengedhetetlen, hogy jóban legyünk. Ha személyes ellentét van, akkor esély sincs a sikerre.

Nem haverokodok senkivel, pusztán szakmai és emberi tiszteletről van szó

2019. febr. 2. 21:29
 3/13 anonim ***** válasza:

Igen, es joba is vagyok veluk.

Es ennek semmi koze a nyalizashoz, ami nalunk amugy se jo semmire.

2019. febr. 2. 21:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. A munka legyen kész, köszönés, némi együttműködés, és ennyi.
2019. febr. 2. 21:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Nyalizni nem nyaliztam de udvarolni már udvaroltam kolléganőnek.De az egész más mert az azért volt mert tetszett.Olyan kolléganőm azóta se volt.
2019. febr. 2. 22:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Pont ugyan ilyen vagyok mint te kérdező.
2019. febr. 2. 23:26
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Nekem fontos.

9 órát töltünk együtt.

Üljünk kuka csendben vagy szándékosan csak munkáról és formaságokról beszélgessünk?

Ráadásul a munkánk kb 70%-a olyan szinten monoton, hogy csendben egész egyszerűen nem lehet végezni, még a legfegyelmezettebb munkatárs is nagyon szenved. Hangoskönyv, sorozat félig nézve, félig csak hallgatva vagy beszélgetés.

Egyébként munkahelyen barátokat is lehet szerezni, sőt, akár párt is.

Így is magányos a társadalom.

Bár belegondolva nálam első helyen van a társaság, a hangulat. Ez a legfontosabb nekem egy munkahelyen.

2019. febr. 3. 06:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fontos, ott töltöm a fél életem, csúnya lenne, ha nem jönnénk ki jól. Mi barátok lettünk jó pár kollégámmal, sokat járunk el munkán kívül is. Van néhány újonc, akik nem barátkozósak, ezt tiszteletben tartjuk.
2019. febr. 3. 07:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Fontosnak fontos.Lenne...Csak ha valaki pl.totál hülyére vesz annak ellenére is,hogy normálisan szólok neki valamiért,onnantól kilépek a komfort zónámból...
2019. febr. 3. 11:25
 10/13 anonim válasza:

Fontos, mégpedig azért, mert a napom nagy részét velük töltöm és nagyon nem mindegy, hogy milyen a hangulat nap, mint nap. Van akikkel jobb jóban lenni, az előbbiek miatt... viszont van, akivel tényleg közel kerültünk egymáshoz, és nyugodt szívvel a barátnőmnek nevezhetem. Mi nem vagyunk sokan egyébként, olyanok vagyunk mint egy nagyobb család.

Volt olyan munkahelyem is, ahol a kötelező reggelin és ebéden kívül csak 1 emberrel kommunikáltam, mert egyszerűen undorodtam a közegtől és a többiektől, mondani se kell, hogy fél évet töltöttem ott összesen.

2019. febr. 3. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!