Sehol sem adják meg az alapvető emberi tiszteletet a gyakornokoknak?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, mellette dolgozom egy multinál. A főállású dolgozók, a "főnökeim" amikor a csoportvezető nincs bent és állandóan csak ugráltatnak. Van hogy párhuzamosan két munkát bíznak rám(amit egy időben kell) még ők sem tudják melyik feladatot csináljam. Ha jön ügyfél nekem kell vele csak foglalkoznom.Volt, hogy sírva jöttem haza a beszólások miatt. Sokszor többet lógnak a neten mint én négyszer annyi fizetésért persze. Szerintük meg a gyakornokok lusták, csak elfelejtik,hogy mi ezt 700 forintos órabérért és iskola mellett csináljuk. Máshol is ez tapasztalható? Túlreagálom a dolgot?2019. jan. 30. 23:00
11/11 anonim válasza:
Válts munkahelyet.
Én is gyakornok vagyok (szintén suli mellett), teljesen normálisak, jó fejek, bármikor kérdezhetek, igyekeznek tanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!