Mit csinálsz, ha épp nincs motivációd a feladataidhoz, és le vagy strapálva, kávé nem segít, és szabadság is odébb van?
Figyelt kérdés
2019. jan. 28. 12:38
11/21 A kérdező kommentje:
A hátam közepére sem hiányzik még egy munkahelyváltás, egy életre elég volt, és szeretek is itt lenni, nem ezért vagyok motiválatlan. :-)
2019. jan. 28. 13:24
12/21 anonymousreview60 válasza:
Általában addig halogatom, amíg az időkényszer munkára nem bír. Néha sikerül a kötelességérzetemre is hatni. Esetenként a hiúság is segít, hogy az emberek úgy tudják, én jó munkaerő vagyok.
13/21 anonim válasza:
Vagy is az én szakmámban dolgozom.
14/21 anonim válasza:
Esetleg írj magadnak célokat és nézd meg a munkahelyeden is minden nap, minden nap munka után tegyél a céljaidért egy kicsit, például én most meg akarok tanulni egy nyelvet szóval minden nap ismétlem és tanulom.
15/21 anonim válasza:
Munka közben mindig a maximumomhoz közel próbálok teljesíteni és kizárni mindent ami nem kell akkor és ott. Munkán kivül pedig lemegyek ilyenkor a teremben a haverommal egy brutál de azért kontrolált edzést lenyomunk halál fáradtan csinálok valami egészséges de kalória dúsabb kaját felnyitok egy tényleg jó minőségű sört és elkezdek filmezni vagy sorozatozni. Ha komolyabb a probléma akkor pedig megoldást találok rá amint tudok.
16/21 anonim válasza:
Belevetekszem a feladatba a magam stílusával.
17/21 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy mindig én voltam az az ember, aki motivált, biztatott másokat, aki példaként álltam mások előtt, hogy akkor is talpra álltam, amikor senki nem volt mellettem. Mostanra azt érzem, hogy kiüresedtem, belefáradtam. Miközben én ott voltam támaszként azok mellett, akiknek segítségre volt szüksége, mellettem nem volt senki, amikor baj volt. És úgy érzem, hogy ez most csapódik rajtam, amikor végre ki tudtam engedni, nem kell harcolni.
2019. jan. 28. 21:42
18/21 anonim válasza:
Kérni kell home Office-t ha van rá lehetőség. Ha meg nem, még kéne beszélni a főnökkel vezesse be, a legjobb motiváció lenne :D
19/21 prdke válasza:
Pszichológus: kezdődő depresszió tünetei is lehetnek.
Hidd el, nem fáj és jelentősen tud javítani az életminőségeden. Hosszútávon azállásodat és a magánéletedet is megmentheti.
20/21 A kérdező kommentje:
Ismerek pszichológust, de önmagában nem elegendő kibeszélni magamat, ez nem oldja meg a dolgaimat, ő sem varázsló, gyógyszerre nincs szükség, mert olyan baj nincs (van tapasztalatom ilyen téren a családban).
2019. febr. 4. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!