Mit csinálsz, ha épp nincs motivációd a feladataidhoz, és le vagy strapálva, kávé nem segít, és szabadság is odébb van?
Én már nagyon utálom a munkámat, nagyon szenvedek.
Egyre kevésbé hangsúlyosak és vigasztalóak a jó oldalai.
2018-ban február végén egy hetet voltam betegszabin, attól fogva decemberig csak maximum 4-5 napot voltam szabin/otthon (hétvégével együtt).
Tehát egy hetet (vagy hétvégékkel együtt 9 napot nem).
Közben otthon képzem magam, de még idő, amíg beérik annak a gyümölcse.
Rajtam a kávé sose segít álmosságilag. A kóla valamennyire.
Szóval 2018 decemberre fáradt voltam, motiválatlan, lassú, kivoltam idegileg, többet hibáztam.
Fogalmam sincs, mit lehet tenni.
A panaszkodás azért segít, de nekem általában szólnom nincs kihez, akihez mégis, ők folyamatosan nekem panaszkodnak és én szóhoz se jutok.
Én kiírtam magamból a gondokat, egy esetben munkaidőben, cetlikre.
Ezzel, vagy hasonlóval indítom a napot. Meló közben meg lelki erőkről szóló előadásokat hallgatok, vagy klub rádió, trend fm, karc fm, esetleg kossuth rádión való beszélgetős műsorokat..valami mindig kicsit fellelkesít valamelyikben.
És munka közben?
Esetleg kicsit mozgasd átt magad tornász ha van rá lehetőséged 10-15 percet, jót tesz.
Langyos vagy hideg vízzel mosd meg az arcodat.
Esetleg ha nem tetszik a munkahely akkor keress egy másikat, jót tesz a változatosság, ha van erre lehetőség, nem kell életünk végéig egy munkát végeznünk.
Például én dolgoztam gyárban igaz nem sokáig, aztán most a szakmádban dolgozom de már nem sokáig szóval ezt sem csinálom sokáig, most pedig belföldi sofőr leszek 3,5 tonnás kis teherautón ezekután jöhet a nemzetközizés,utazgatom stb.. aztán ha meg unom esetleg kamionozom ha ezt is meg unom akkor majd csinálok mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!