Kolléganő elintézett nekem egy dolgot, milyen maradandó ajándékkal köszönjem meg?
Nem munkával - munkahellyel kapcsolatos dolgot intézett el, meg egyébként is volt kolléganőről van szó, de nekem nagyon sokat jelent a segítsége, hogy elintézte.
Olyan ajándékkal szeretném megköszönni, ami maradandó.
Nem "párszáz forintos üvegpohár", "üvegtál" vagy hasonlóra gondoltam, se nem édességre, amit elfogyaszt.
Férfi vagyok, ő nő, kollegiális a viszonyunk.
Harmincas éveink végefelé járunk.
Ha jó az ízlése, ne gravíroztass semmit, ne vegyél porfogót. Egyre kevesebb ember szereti a dísztárgyakat.
Azért írtam a wellness hétvégét, mert a szép emlék igenis maradandó. Egyszer én is kaptam, és egy csoda volt.
Az ő segítsége is egy múltbeli esemény, az se maradandó, mégis hogy megmaradt benned.
Én is utálom a dísztárgyakat mert feleslegesek.Ha kapok is akkor én is tovább ajándékozom.... :)
Röhögjetek ki, de szerintem kaktusz/pozsgás cserepes növény is lehetne.. Igénytelenek, nem is akkora költség. Persze te tudod mit szánsz rá, a wellnes hétvége is jó ötlet, furcsállom is aki írta 0% a hasznossága :(
Csak olyan ajándékban gondolkodj, amivel nem hozod kellemetlen helyzetbe, szóval az ékszert pl. felejtsd el.
Az ízlését, meg hogy milyen ember, te ismered, lehet, hogy nem is tudunk olyan tippet adni, aminek örülne. Én amúgy egy tábla csokinak is örülök viszonzásképp, ha szívességből segítek, nem azért teszem, hogy kapjak cserébe valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!