Kolléganő elintézett nekem egy dolgot, milyen maradandó ajándékkal köszönjem meg?
Nem munkával - munkahellyel kapcsolatos dolgot intézett el, meg egyébként is volt kolléganőről van szó, de nekem nagyon sokat jelent a segítsége, hogy elintézte.
Olyan ajándékkal szeretném megköszönni, ami maradandó.
Nem "párszáz forintos üvegpohár", "üvegtál" vagy hasonlóra gondoltam, se nem édességre, amit elfogyaszt.
Férfi vagyok, ő nő, kollegiális a viszonyunk.
Harmincas éveink végefelé járunk.
az ajándékkal nem azt kívánom szimbolizálni, amit elintézett, amit elintézett, azt bonyolult lenne leírni.
Erről jogod van azt gondolni, amit akarsz.
Majd visszaadod neki a segitséget, ha neki lesz szüksége rád.
Egyébként elég zavaros a kérdésed. Most kolléganő vagy volt kolléganő?
És miket szeret?
Én könyv utalványnak örülnék, vagy egyszer kaptam egy olyan könyvet, amit dedikáltattak a nevemre, az szuper, imádom.
Sőt van egy oldal, ahol készíthetsz egy könyvet kettőtökről és leírhatod benne, hogy miért ő a legjobb kollegina.
Az ilyen korú munkatársaim különleges teákat szeretnék egy szép bögrével az is jó lehet. A teát megissza, a bögre megmarad.
Vagy valami növényt. Én azokat nem szeretem, de a többi nő általában szereti a szép benti virágokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!