Aki munkáltatói csalás áldozata lesz és emiatt felmond miért megy vissza oda 2 hónap múlva?
Ha valakivel megteszi a munkáltatója azt a szemétséget hogy felveszi szerződéssel azt hazudja be lesz jelentve vonja tőle havonta az szja-t tb-t stb de nincs és soha nem is votkl egy napra se bejelentve, majd a fickó erre rájön balhé ordibálás felmond-akkor mindezek után kettő hónap múlva miért jön vissza ide dolgozni???
2018. jantól volt itt, 18 októberben borult ki a buili, jött rá a csalásra akkor ordibálás felmondás (igazából nem mondott fel persze mert mint kiderült itt se volt bejelentve)
Most 19 jan közepe van 2 hónap telt el a felmondása /távozása óta. És újra itt van, a főnök hívta ő meg jött.
De miért?? Ezek után miért megy vissza?
Ne okoskodjunk hogy tőle kérdezd meg... megtettem. A válasza hogy „hát hívtak“....
ja értem. Kirabolnak és akkor még a rabló visszahív engem hogy te gyere már vissza hát nem loptam még tőled eleget....
Bakker ez mi???
"Bakker ez mi???"
Egy n+1-edik munkaügyi kamukérdés.
Balázs, légy a köcsögöm,
itt a helyed, ó a pötsömöm...
Hallgasd meg ezt a dalt.
3: Oké, mondjuk, hogy nem kamu. Mi innen mégis honnan a fenéből tudjuk, hogy mi játszódik le a kollégád fejében? És ha írunk valamit (pl. "Azért megy vissza, mert hülye."), akkor attól boldog és elégedett leszel?
Ez most kb. olyan, mintha én azt kérdezném, hogy a főnököm az előnyösebb szürke vagy kék helyett miért fosszínű zakót visel? Mondjátok már meg!
Most persze megint az lett hogy hazudok troll vagyok de azért csak leírom
- szaktudás: semmi nulla zéró. nincs neki semmije 12 egy tucat átlagsenki, érettségi és slussz
- fizetnek neki többet : még a novemberi pénzét se kapta meg most jan végén. ennyire fizetnek
7: Mondom: Azért megy vissza, mert egy aberrált agyalágyult.
Evvel zárható is a kérdés.
van valami a háttérben amit nem tudunk (tudok). eddig azt hittem ő tud valamit (terhelőt) a cégről és ezzel vetette vissza magát, de jobban belegondolva nincs értelme mert ki akarna ide visszajönni pláne zsarolással.
józan ésszel örülnie kéne hogy elkerült innen ő meg még visszafelé törekszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!