Kinek sikerült végigjátszania a Battlefield 4-et, Crysis 3-at és a Bad Company 2-öt, minden csalás nélkül 2 hónap alatt?
Mind a hármat egyszerre és emellett még nyomattam a Black Ops 2-őt a Crysis 2-őt + majd mindegyik Penumbrát is!
Szerintetek nem vagyok komplett vagy csak kicsit sokat játszom naponta?
Nem játszottam mindegyikkel, de a BF4 egyjátékos módja híresen rövid, a Bad Company 2-t pedig szintén ki lehet tolni egy jól megeresztett vasárnap délután alatt. Nekem 5,5 órát mért rá a Steam.
Ez összeszámolva nagyjából 50 singleplayer óra lehet 61 napra (2 hónap). Az nincs egy óra naponta. Nem teljesítmény. Van olyan haverom, aki a steam statisztikái alapján 80+ órát is simán lenyom két hét alatt, na az már kemény!
Nem, nem vagy elég kocka, gyúrjál még!
Komolyan, szerinted az teljesítmény, hogy ki mennyit játszik számítógépes játékokkal?
Ahogy már írták ez szórakozás, ha elmész néha focizni a haverokkal, akkor is pont le van szarva, hogy mennyit játszatok egy hónap alatt. Az élmény a lényeg.
G.
"mert akkoriban még nehezek voltak a játékok."
Ezzel nem feltétlenül értek egyet. 12-13 évesen egész más okok miatt találta nehéznek a játékokat. Ha most előveszem az ezredforduló "nehéz" játékait, amivel akkoriban rengeteget szívtam, 15-20 éve gamerkedés után már közel sem nyújtanak akkora kihívást, mint akkoriban. A vért izzadós részeken is könnyen túljutok.
Régen sem a játékok voltak nehezebbek, csak a tapasztalata volt kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!