Miért nem köszöntött fel senki a munkahelyemen se?
Őszinte leszek...
Ki a frászt érdekel, hogy neked szülinapod van?
A munkahely nem galambdúc. Oda elsősorban azért járunk, hogy dolgozzunk, nem barátkozni.
Én sem igazán tudom fejben tartani a kollégáim születésnapját, ugyanis rengeteg munkatársam van.
Megint más a helyzet, ha kicsi a közösség, de ezt egyrészt nem írtad, másrészt változtat valamit a helyzeten?
Lehet, nem kedvelnek téged, de nem is azért jársz be.
Isten éltessen.
ember. lassan 20 éve vagyok egy helyen. soha az életben 1x se köszöntött fel senki. soha.
de el se várom ez fel se merül mert ez csak egy szaros okádék munkahely és nem család. aki itt van azokat le se szarom nem is tudják mikor van a szülinapom én se az övékét és kész. leszarom őket ők leszarnak engem és ennek így kell lennie mert ez MUNKAHELY.
Ez gyakori dolog, hogy önérzetes az ember és egy idő után úgy gondolja, hogy a kollégái többek kicsivel mint kollégák.
Én is ilyen voltam, tudtak bántani ezek a dolgok, de sajnos meg kell tanulni tartani azt a bizonyos 2 lépés távolságot, hogy megkíméld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!