Fogok kapni céges telefont, viszont a sajátomon sem telefonálok soha. Így szinte a semmiért fogják nekem fizetni. Szóljak emiatt?
Kaptam kártyát már. Korlátlanul telefonálhatok és netezhetek személyes célból is. Jövő hétre fogok kapni telefont is hozzá. Viszont én a sajátomon is nagyon keveset telefonálok. Szüleimet hívom néha, meg a barátomat. De a barátom is ingyen hívhat engem.
Netezni a sajátomon fogok,mert nem akarok a cégesen mindenhova bejelentkezni a saját adataimmal. Ìgy a néhány céges híváson kívül semmire nem fogom használni. Szégyellem előre is. Szóljak nekik, hogy a néhány céges hívást a sajátomról is el tudom intézni, ne fizessenek feleslegesen vagy hagyjam?
Amikor én kaptam céges telefont, én se értettem minek, de amint könnyen elérhető lettem, sok céges hívást kaptam. A magánszámomon nem akartak zavarni, de a céges az más. Én is többet hívok róla. Akkor alakul ki, amikor már megvan.
#3 válaszban írt dolog nem ennyire általános. Az én főnököm azt kérte amikor megkaptam a telefont, hogy munkaidőben legyen bekapcsova, és tartsam magamnál. Sose hivtak éjszaka, pedig nálunk olyankor is folyik a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!