Nektek milyen telefonálok van? Meg vagytok vele elégedve?
Figyelt kérdés
Nekem egy 2013 as sonym van, már gondolkozom a cseréjén, az új az lehet hogy Huawei lesz.2018. dec. 11. 17:20
1/26 A kérdező kommentje:
*telefonotok
2018. dec. 11. 17:21
2/26 anonim válasza:
BlackBerry key2. Nekem tökéletes.
3/26 anonim válasza:
Oneplus 3T, semmi bajom vele, most lesz 2 éves.
4/26 anonim válasza:
Huawei P9. Szeretem, ez előtt is Huawei volt.
5/26 anonim válasza:
Huawei P9 lite (2017) magyon meg vagyok vele elégedve. Csak a Huawei meg a Samsung.:D
6/26 anonim válasza:
Xiaomi redmi 5 van, nincs gond vele, sokan dicsérik, ajánlják, Huawei meg szerintem túl árazott, úgy annyit tud mint bármely xaiomi és lényegesen olcsóbb! Négy kamera mi a francnak, amikor egyel is bőven boldogul.
7/26 anonim válasza:
Meizu M6 Note, meg vagyok vele elégedve. Mondjuk múltkor közel került egy nagyon gyenge mágneshez és azóta mindig 42 a töltési állapota, de ez van. :D
9/26 anonim válasza:
Nokia 1209
Nem akarok okostelefonfüggő zombi lenni,akit elüt a villamos,mert azt sem tudja hol van :)
10/26 anonim válasza:
Iphone 7-em van, egy éves lehet kb:) én meg vagyok vele elégedve, ezelőtt iphone 5s-em volt. A családban mindenki másnak Huawei telefonja van, magyon szeretik. Talán egyszer, ha majd cserére kerül a sor, elgondolkodok a márkaváltáson, inkább kíváncsiságból mintsem eléhedetlenség miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!