Nektek milyen telefonálok van? Meg vagytok vele elégedve?
Figyelt kérdés
Nekem egy 2013 as sonym van, már gondolkozom a cseréjén, az új az lehet hogy Huawei lesz.2018. dec. 11. 17:20
11/26 anonim válasza:
Honor 8, 2 éves, elégedett vagyok vele, mindenre jó, amire egy telefon kellhet.
12/26 anonim válasza:
Huawei P10 borzasztó jól bírja az akku..P20 lehet a következő
13/26 anonim válasza:
Iphone se
Szeretem nagyon bar a kepernyoje lehetne egy icipicit nagyobb
14/26 anonim válasza:
Idén vettem harmincért használtan. Eleinte is használtan vettem telót 10k, egy jópárat. Ezek 2-3 hónapig bírták. Aztután voltam olyan ostoba, hogy megvegyek egy Nokia Windows 535 telefont (win 8.1) 20k-ért, egy évig sz@rakondtam vele,ocska rom.
Szóval életem első normális telefonja
Huawei P8.
(ja és ezt közmunkásként vettem, kb. ingyen volt, mert támasztjuk a lapátot 7-10-ig és megyünk haza, ha esik be se megyünk. Hajrá Fidesz! Éljen Orbán Viktor úr!)
15/26 anonim válasza:
Huaweil P8Lite. Teljesen meg vagyok vele elégedve, 3 éve van meg, de probléma még nincs vele.
16/26 anonim válasza:
Samsung Galaxy J3 (2016). Tavaly májusban vettem, 42 ezerért akciósan az Auchanban. Nekem tökéletes, nem is kellene, hogy többet tudjon, úgyse használnám ki.
17/26 anonim válasza:
Samsung Galaxy Mini - nekem tökéletes, többet egy telefon meg úgysem ér meg nekem.
18/26 anonim válasza:
Samsung galaxy S2, S6, S8
teljes mértékben megvagyok velük elégedve
mindet használtan vettem, de nem bántam meg
19/26 anonim válasza:
Nokia van/volt/lesz, bár nem tervezem. Nem okostelefon, de a lényeget elérem vele.
20/26 anonim válasza:
Meizu Pro 7. Teljesen meg vagyok vele elégedve. A Meizu márkában még sosem csalódtam, szerintem majd ha váltok a jövőben, akkor is maradok ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!