Milyen munkahelyeket tudtok, ahol nem dolgoznak nők?
Ez szexuális zaklatás, ami miatt elvileg ki kéne rúgniuk a csajt.
Amúgy meg a légióban nincsenek, máshol már mind vannak.
Simán csak együttérzésemet szeretném kifejezni a kérdező felé.
A tyúkól munkahelyeknél nincs rosszabb.
Egy nőkkel teli munkahelyen kb az első szülött gyereked lelkére fogadhatnál, hogy ha kilépsz egy ajtón, akkor azonnal megindul a vénasszonyos pletzkázás tökmindegy mi vagy, ki vagy. Persze szemtől szemben meg megy a tini libák módjára a viháncolás...
Agyrák...
Bocs, hogy nem trollkodok, hanem válaszolok: vonatvezető, pilóta. Ezek úgy tudom, mai napig csak ffi munkák.
Női kőművest én sem láttam még - létezik? Ott nincs tiltás, csak kevesebb, mint ritka.
#27: Sajnos még mai napig kevesen jelentkeznek a képzésre, pedig a matek és a logika ugyan úgy benne van a nőkben is.
Nálunk a cégnél 15% női programozó (kb 800 programozóból). Nem mondom, hogy jó arány, de vannak női programozók. Managerből több női kolléga is van. Ott egészen kiegyenlített az arány.
Érdkesség, hogy a kínai partnercégünknél pontosan fordított a helyzet. 85%ban női programozóik vannak és 15%ban vannak a férfiak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!