Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is van így jelenleg, hogy...

Más is van így jelenleg, hogy nem talál munkát a szakmájában?

Figyelt kérdés
December közepén letettem az okj-t, és rögtön elkezdtem telefonálgatni, de sehol nem találtam munkát. Gondoltam várok januárig hátha lesz szabad hely, meg azt is sejtettem hogy decemberben már nem találok munkát. Nos eljött a január, ismét végig telefonálgattam szintén az összes helyet itt a lakhelyemnél és sehol nincs szabad állás. Kicsit szomorú vagyok mert azt hittem találok munkát rögtön, hiszen azt hallottam, hogy ilyen meg olyan nagy hiány van az óvodákban. Egyik ismerősöm mondta, hogy az egyik oviban van hely, téli szünet után amint lehetett rögtön hívtam is az óvodát, erre azt kapom, hogy sajnos most nincs szabad állás. Most nem tudom meddig várjak, vagy várjak egyáltalán még, de ha nem lesz szabad állás, akkor valószínűleg a másik szakmámban kell dolgozni amit meg nagyon nem szeretek. Na meg ugye én is vennék már magamnak saját pénzből ezt azt, de nincs keresetem.
2019. jan. 5. 14:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 Igen most ez lesz.
2019. jan. 5. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:
9 hónapba telt, mire megtaláltam a jelenlegi munkámat. Én is OKJ-t (is) végeztem, már a képzés elejétől kezdve kerestem, mert tudtam, hogy ez a helyzet...
2019. jan. 6. 16:36
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 Milyen végzettségeid vannak?
2019. jan. 7. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!