Van itt olyan aki Pesten el és nem talál munkát?
És munkaképes
Eszméletlen mennyi üres állás van
" Bp-en lasszóval fogják a munkavállalókat és egyik cég a másiktól szipkázza el a dolgozót. Rengeteg állás van."
Üres semmi nulla duma. Millió állás van igen. Rengeteg helyen azonnali kezdés igen.
Na de MIK?????
napi 24ből 25 óra munka 80 műszak kemény bruttó 160-ért, vagy annyiért se, már a megbeszélésen úgy kezdik hogy "akkor bejelentünk talán 4 órára" meg "lesznek hétvégi munkák is...." stb.
na ilyenek vannak dögivel, és akinek 6 anyja volt az el is vállalja ezeket a trágyákat biztos...
" csak némelyek észbekaptak végre“
Hol? Kik? dehogy kaptak észbe..... január óta keresek állást eddig brutto 180volt a max ajánlat (a max!!) de 90%ban brutto 140-160-at adtak volna.
Azért meg nem. Brutto 180-at most is megkapok nincs értelme váltani.
Több műszakban azért számolni kell a bruttó 190 mellé műszak, hétvégi, éjszakai és mindenféle egyéb pótlékokkal, szóval én azért annyira nem sajnálom azon embereket, akiknek kvázi minden végzettség nélkül megvan így a nettó 250 ezrük. Dolgozni kell érte, ez kétségtelen. :)
Szerintem aki ma Budapest környékén nem talál melót, az sehol.
"Több műszakban azért számolni kell a bruttó 190 "
Nekem brutto 190-et sehol se ajánlottak ahogy írtam brutto 180 v olt a max 1-2 helyen de akkor már 3 műszak és folyamatos menetrend, de a helyek többségén brutto 140-160 volt a bér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!