Szinte semmit nem kell csinálni a munkahelyemen. Ugye érdemes így váltani?
Irodai munka, december elejétől vagyok itt. Csak én vagyok alkalmazott. Viszont munka nem sok van, mármint ilyen irodai része. Ami van azt a főnök meg tudja csinálni. Ha nincs bent akkor nekem kell lennem az irodában, de semmi dolgom nincs. Néha el kell mennem postára vagy könyvelőhöz, el kell küldenem néhány e-mailt de így ennyi. Ma is egyedül vagyok bent. Reggel óta egy sort nem kellett begépelnem, már megöl az unalom. Annak örültem eleinte, hogy nem vagyok leterhelt,és tudok nyelvvizsgára is készülni mellette, na de így nem fogok fejlődni szakmai téren.
Ugye érdemes munkahelyet váltani ebben az esetben?
N
Én maradnék egy darabig, amíg ki tudom használni ezt a lehetőséget pl. mert azért tényleg könnyen jövő pénz, telnek az évek, csomó idő van másra stb., de keresnék egy másik munkahelyet. Egy darabig ez lehet, hogy jól esik az embernek, illetve egyes élethelyzetekben jól
Is jöhet (pl. én diákként pont ezeket szerettem, mert tudtam tanulni), de szerintem hosszú távon ez borzalmas lehet, legalábbis én nem bírnám. Ebbe is bele lehet fáradni, naponta unalmas és monoton semmittevés, az ember kissé leépül szellemileg, nincsen értéke a munkámnak, nincsen fejlődés, nincsenek kihívások stb. és azért az ember nem azért tanul x évig, hogy utána ücsörögjön.
#18 és #21: Egy véleményen vagyok veletek! Nem azt mondom, hogy szörnyű ez a munkahely, és őrült nagy hajtásra sem vágyok, de valahogy a kettő közt lenne a jó. Tudom az meg ritka.
Itt sem rossz persze hogy néha egész nap semmi dolgom, de ma dél körül már borzasztó volt. Oké néhány órát tanulom a nyelvet, valamennyit telefont nyomkodok, nézek ki az ablakon, zenét hallgatok, de ezeket itthon is tudom csinálni. Meg nem telik az idő. És tényleg vágynék rá,hogy legyen valami eredménye a munkámnak, ne a semmiért kapjak fizetést.
A fizetésem nem gondolom rossznak, a főnököm is nagyon rendes, szóval ilyen szempontból meg szerencsèm van, hogy nem gyomorgörccsel járok be.
Akik azt írják,hogy nekik ez álommeló lenne, szerintem ők is megunnák 2 nap után hogy ülnek egyedül és nem csinálnak semmit...
Meglátom próbaidő után hogy alakulnak a dolgok. :) Meg persze nem tudni,hogy a főnök is hogy dönt velem kapcsolatban majd.
Köszi a véleményeket!
Nem mindenki akar pörgős munkahelyet.
Sokan kibirnanak tobbet is 2 napnál.
En mar 12 évnél tartok...
#23: Azért van különbség a pörgős munka, meg az egész napos semmittevés között. A kettő közt lenne a normális.
Amit írtál, arra meg nem lennék annyira büszke a helyedben.
Miert is?
Inkabb arra legyek büszke ha a 8 oras munka 10+ ora, de 8-at fizetnek? Meg gyomorideggel jarok be?
Nem, de durva ha valakinek annyi életcélja van, hogy egész nap semmit ne csináljon. Mondjuk a közmunkások is ezt csinálják...
A kérdezőt is pont ez a helyzet zavarta erre a sok semmittevő megmagyarázta neki, hogy mennyire jó dolga van :D
Ismerős helyzet. :)
Nálunk is hasonló. Vagy semmi munka nincs, de akkor is kötelező bent ülni egész nap, mert munkaidő van. Vagy hirtelen rám zúdítanak valami határidős munkát, úgy hogy beleszakadok. Utóbbi semmivel sem rosszabb a semmittevésnél. Legalább az idő gyorsabban telik. A fizetés pedig így is-úgy is bértábla szerinti, ami már 11. éve egy forinttal sem emelkedett.
Nekem most van kilátásban egy másik állás. Nem én jelentkeztem, úgy ajánlották. Hát nagyon gondolkozom rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!