Szinte semmit nem kell csinálni a munkahelyemen. Ugye érdemes így váltani?
Irodai munka, december elejétől vagyok itt. Csak én vagyok alkalmazott. Viszont munka nem sok van, mármint ilyen irodai része. Ami van azt a főnök meg tudja csinálni. Ha nincs bent akkor nekem kell lennem az irodában, de semmi dolgom nincs. Néha el kell mennem postára vagy könyvelőhöz, el kell küldenem néhány e-mailt de így ennyi. Ma is egyedül vagyok bent. Reggel óta egy sort nem kellett begépelnem, már megöl az unalom. Annak örültem eleinte, hogy nem vagyok leterhelt,és tudok nyelvvizsgára is készülni mellette, na de így nem fogok fejlődni szakmai téren.
Ugye érdemes munkahelyet váltani ebben az esetben?
N
#4: Igen tudom miről beszélsz. Az előző munkahelyemen nem volt szinte még ebédidő sem, annyi munka volt (szintén irodában). Minden estére fájt a hátam, hazaértem éd aludtam is, annyira fáradt voltam.
#6: A második nyelvvizsgára készülök. Itt tudok tanulni. Csak nagyon lassan telik a nap. :(
2006 ota dolgozok ilyen helyen.
Jo nagy marhasag lenne otthagyni csak mert unod magad.
Igaz mi tobben vagyunk, elbeszelgetunk, kave, tv, vagy jo nagy mobilnet elofizetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!