Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes szólni a főnökömnek...

Érdemes szólni a főnökömnek már az év első munkanapján, hogy elkezdek másik munkahelyet keresni?

Figyelt kérdés
Vagy inkább csak akkor szóljak, ha már találtam másik munkát? Már utálom nagyon a beszólásait, és utolsó munkanapomon is tett olyan megjegyzéseket, ami miatt eldöntöttem, hogy nem maradok ott. Legszívesebben már 2-án se mennék, de nem engedhetem meg magamnak, hogy 1-2 hónapig ne dolgozzak, mert sok törlesztőrészletem van, +rezsi, és élni is kell valamiből, megtakarításom viszont nincs, tehát munka mellett kell másik munkahely után nézni. Úgy érzem, hogy illene szólni neki, hogy ne érje váratlanul, de azzal azt is megkockáztatnám, hogy ő mondja, hogy akkor ne is menjek többet. Lehet, hogy pár hét után találnék munkát, addig meg kb. éhen halnék. Mit csináljak? Nincs senkim, egyedül élek, se szülők, se testvér, se rokon, aki átsegíthetne azon a pár héten. Amúgy meg van bennem olyan hajlam is, hogy leszarom, hogy mi fog történni, és meggondolatlanul cselekszem, és most is azon jár az eszem, hogy 2-án felmondok, aztán majd lesz valami.
2018. dec. 30. 16:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor nem lesz leendő munkahelyed.

Olyan állást keress, ahol nem feltétel az azonnali munkakezdés.

2019. jan. 1. 22:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Az szívás. Többnyire azonnali kezdéssel keresnek dolgozókat. Az a baj, hogy nem tudom, hogy mire számítsak itt. Lehet, hogy már csak kitolásból is ledolgoztatná a 30 napot, lehet, hogy azonnal elengedne.
2019. jan. 1. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!