Ciki a lépcsőház takarítási munka?
Miért lenne ciki?
Kell a pénz mindenkinek, és te ráadásul szereted is ezt csinálni... Szerintem ez a lényeg, nem az, hogy mit gondolnak mások, akik max. 5 percig látnak téged. Magasról tegyél rá, hogy ki mit gondol!
Én személy szerint egy kicsit irigyellek is (ne értsd félre), mert rohadtul utálom a munkámat 🙁
10 lépcsőházért 40ezer? Qrva kevés.
Inkább ezen gondolkodj el!
Persze attól is függ, hogy 2 emeletes házak, vagy 10.
Akkor is kevés!
Gyakorlatilag egy hónapban egy házba 8-10-szer mész 4ezerért, egy alkalomra nem kapsz 500Ft-ot sem és akkor még nem beszéltünk az évi 2x-i ablakpucolásról!
Ma már egy takarítónőnek a MINIMÁLIS órabére 1000Ft-nál kezdődik (még vidéken is!) és biztos, hogy egy 3 emeletes házat nem lehet tisztességesen lemosni 20 perc alatt!
Sajnos itt vidéken csak ennyi fizetnek.
Próbálom győzködni magam, de a víz kunyizással még nem békültem meg. Nálunk se ad rajtunk kívül senki vizet a takarítónak. Annyira lenézik, hogy ajtót se nyitnak, pedig tudom, hogy kik vannak otthon rajtunk kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!