Milyen munka lehet ez?
Egyik ismerősömtől hallottam, hogy a fürdőkben/strandokon alkalmaznak olyan diákokat akik a strandon lévő orvos 'segédei'. Ez a személy nem úszómesteri feladatokat lát el hanem konkrétan segít az ápolási feladatokban.
Tényleg létezik ilyen munka? Ha igen akkor mi a pontos feladata és milyen tanfolyam szükséges hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat!(:
Én fürdőn dolgozom, de nem hallottam ilyenről.
Aki diákmunkas, az a medenceőr lehet max.
Az orvos mellett csak az asszisztense lehet.
Nagyon szívesen.
Ha valamire kíváncsi vagy még, kérdezz. Fürdős orvossal dolgozom együtt, csak helyileg más területen vagyok :)
Az egyik asszisztense diplomás ápoló volt, csak már kiöregedett, így idejott asszisztálni, a másik, aki vasárnap van bent vele ügyeletkor, ő ápolási asszisztens OKJ-t végzett asszem.
Azon gondolkodom, ki az aki "diák" és orvos mellett segédkezik: rezidens háziorvos, műtőssegéd, sebész asszisztens, orvostanhallgatók, és a fenti két szakmából a kötelező gyakorlat alatt lévők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!