Miért olyan ellenséges, agresszív, hátbaszúróak az emberek?
Mint írtam neked, az idõsebb korosztály hendikeppel indul. Olyan világban szocializálódtak, ahol azt kellett gondolni, úgy kellett élni, ahogy föntrõl megmondták. Eszembe nem jut politizálni, hacsak tehetem nem olvasok magyar híreket, de sajnos mostanság pontosan ugyanezt tapasztalhatjuk. Felerõsítették az emberekben az idegenygyǔlöletet, a békétlenséget, az irigységet, a harácsolást. Lassan ott tartunk, hogy újraalapítják az ávh-t:(
Én csak azt tudom neked javasolni, amit az elsõ üzenetemben is. Egy értelmes ember azonnal látja, hogy te egy tanult/mǔvelt, intelligens, empatikus emberke vagy már most is, pedig fiatalka vagy még. Ezek bõrszínen és minden egyéb hovatartozáson túlmutató tulajdonságok. Légy büszke arra aki vagy, arra amilyen vagy, és kizárólag azokra az emberekbe koncentrálj, akik ezt meglátják benned. A többiekkel szemben meg füldugó, széles mosoly, és együttérzés, hogy ilyen megkeseredett életet élnek.
Ismerős helyzet,pedig én szemmel làthatóan nem vagyok roma.Egy jo megjelenésű,rendezett,40-es nő vagyok.
Tudod ebből a köcsög típusból szinte az összes munkahelyre jut legalàbb 1db és én ezeket a szarhàziakat mindíg kifogom!Màsokat ócsàrol,rajta kívül mindenki lusta disznó.Ő a munka hőse,màsnak meg kuss van.Ezek ilyenek.Nem csak veled,mindenkivek.Egyedül azt tűrik meg,aki megcsinàlja az ő munkarészüket is vagy egyéb hasznot húznak belőle.Bàr azt is képesek hàtba tàmadni.Ezek közül szoktak kikerülni a főnök legnagyobb besúgói és seggnyalói.Nagyrészt ez a fertelmes tipus az idősebb korosztàlyba tartozik.De làttam hasonlót fiatalban is.Ritkàbban.Intelligenciàjuk a béka segge alatt van.
Két vàlasztàsod van:keresel màs munkahelyet.De szàmítanod kell rà,hogy ott is belebotlasz legalàbb egy ilyen surmóba.
Vagy maradsz és levegőnek nézed őket.Ne etesd őket sütivel.Felesleges.Levegőt sem érdemelnek.
Én is elkövettem egyszer hasonlót,hogy az említett mentalitàsú kollégàknak sütit vettem a cukràszdàból mert névnapjuk volt.Mi volt a reakció? Röhögtek és bele sem kóstoltak.Felnőtt nők és mintha fogyatékos óvodàsok lennének!
Szànalom,hogy milyen kretének tudnak akadni a legtöbb munkahelyen.
Szóval ne keseregj.Nem veled meg a romasàgoddal van baj.ők idiótàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!