Milyen munkalehetosegeim vannak erettsegivel?
Gyár-szalag.
Árufeltöltés.
Takarítás.
Postás.
Butik eladó.
Szex.
Vagy egy gyors OKJ tanfolyammal biztonsági őr.
Gyárba szalagmunkásnak? Ne viccelj már első!
Persze sokan vannak gyári melósok akik érettségivel a soron robotolnak, de én addig addig próbálkoznék amíg össze nem jön valami. Persze ideiglenesen jó a gyár is.
Rengeteg munka van ahol a kikötés "középfokú végzettség" azaz érettségi. Irodai melók stb.
"Gyárba szalagmunkásnak? Ne viccelj már első!"
Te miről beszélsz? Jövő szeptemberig keres munkát.
Én is nyíregyi vagyok :)
Ugyan egyetemre jártam, de nincs meg a diplomám, febrárban megyek nyelvvizsgázni, addig nekem is érettségim van. Én regisztrálva voltam a munkaügyi központba, ott ajánlottak egy szuper irodai állást. Nagyon szeretek ott dolgozni.
Esetleg regisztálhatsz oda. Szoktak tanfolyamokat is indítani amiért havonta fizetnek fix összeget.
Általában irodai munkákhoz is elég az érettségi, vagy telefonos munkákhoz, csak nem biztos szeretnél értékesíteni termékeket, Mehetsz diszpécsernek, vagy gyárba.
A nyíregyházi állások facebook csoportot is böngészheted.
24N
Apukam egy sicipo gyarban dolgozik, szalagvezeto. De vajon a fent leirtak alapjan tudnek kezdeni ott valamit? Kb ennyi kapcsolatom van..
egyebkent koszonom a valaszokat!
Bármi.
Nem a végzettség számít hanem az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!