Ti felvennétek egy Csupa 2-es érettségivel jelentkezőt?
Attól függ, hogy
1) milyen szakma
2) mennyire kell az ember
3) mennyit kérne az illető
4) mennyire tartom rátermettnek
De alapvetően alaposan megforgatnám elméleti, és gyakorlati feladatokkal, hogy meglássam valójában mit tud (persze ha van erre lehetőség)
a szakma az érdekel a gyakorlat tökéletes az elméletet tudtam volna kisebb nagyobb hibákkal de előadni magam beszélni sosem tudtam.
mind ezek ellenére én azzal nyugtatom magam hogy legalább meg van mind a 2 érettségi és szakma is + még 2 szakma amit elvégeztem jelesre. Bánkódhatnák hogy uhh bár csak másképpen csináltam volna és igen bánt is de a családi körülmények mellett örülök hogy ez így sikerült . Nem voltam elég felnőtt mára már igen na mindegy is köszönöm a válaszokat. Az érettségin megpróbálok majd változtatni a szakmámat pedig önszorgalomból gyakorolni tovább fejleszteni magam benne. Ennyit tudok minden ellenére élnem kell az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!