Mi tehetek? Mit tehetek vele szemben?
Az előző héten volt egy csapatépítő tréning, amin nem vettem részt betegség végett. Ez abból állt, hogy egy szabadidős foglalkozáson vettek részt a többiek, majd egy munkatársamhoz mentek enni-inni, közben Mikulás-ajándékozás volt a szokásos húzásos alapon.
Ezóta a kolléga nagyon fura velem szemben, állandóan ugyanazt a zenét hallgatja - mellettem ül -, közben mondja, hogy "na most ez és ez jön, bár már ismeritek", stb., ugyanakkor örül, ha feszkó van az irodában (minden infóról tud), nagyon pörög, beszólogat (fricskázik).
Az a baj, hogy van hozzá partnere. Ők nők, én férfi vagyok.
Mibőlgondoltad, hogy ez a viselkedés csak és kizárólag neked szól?
Ha nem foglalkozik vele valaki, egy idő után abbahagyják. A "nem foglalkozik vele" azt nem úgy értem, hogy "nem mer visszaszólni, de az idegesség látszik rajta", hanem lepereg róla.
Onnan gondolom, hogy nekem szól, mert korábban ez nem volt tőle, másrészt a barinőjével utalnak rá, hogy elrontanak engem és hasonlók - tény, hogy merev gondolkodású vagyok.
Sokszor volt már, hogy nem foglalkoztam ilyen dolgokkal, de az lett az eredménye, hogy 2×-es sebességre kapcsoltak mindneki minden hasonló esetben.
szólj a felettesednek, hogy ha tévesztesz akkor az a hangos zenétől lesz..
huuh de szétcsapnék köztetek, az ilyen nyomik hoznak szégyent minden cégre..
Minden társaságban van legalább egy ilyen, aki a lelki nyomorát a hierarchiában legalul állón próbálja kicsit enyhíteni. Mivel nem mentél a nagy karácsonyi egymásraborulásra el, ezért úgy gondolja, hogy most te vagy az.
A legjobb, amit tehetsz, hogy elengeded magad mellett, ahogy írták, bár ettől még egyáltalán nem fog leszállni rólad, csak akkor, ha talált magának más játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!