Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetek, ha az egyik...

Mit tehetek, ha az egyik kollégám fúr, mert fiatal vagyok, rendezett életem van és fogékony vagyok a munkámra?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kezdtem a munkahelyemen és a kollégáim már a második naptól fogva csak áradozni tudtak/nak rólam a vezetőségnek (visszahallok mindent). Ha valamit nem mondanak el a munkával kapcsolatban, magamtól jövök rá, mit hogyan kell csinálni.

Viszont van egy idősebb kollégám, aki anyagi problémákkal is küzd és elég sok vaj van a füle mögött, lopkod és 18+-os szolgáltatásokat is nyújt férfiaknak. Ez a nő nagyon csúnyán furkál és csak támadóan tud hozzám szólni, piszkálódik, bánt és fúrkál a hátam mögött is.

Ignorálom, ami még jobban idegesíti és méginkább produkálja magát, még jobban piszkálják, bánt.

Mit lehet vele tenni?

2018. szept. 8. 17:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem foglalkozol vele.
2018. szept. 8. 18:07
 2/14 anonim ***** válasza:
2%

*még jobban piszkálják,

Most akkor te piszkálod őt? vagy ő téged. Mert szerintem idősebb ember ok nélkül egy fiatalabb kollégát bántani nem szokott. Sőt inkább segíteni szokták az idősebb kollégák a fiatalabbat, egészen addig mig rá nem jönnek, hogy az adott fiatal orrba-szájba hazudik, és egy másik cégg megbízásából lett beültetve, hogy kémkedjen, és az adott cég adatait, partnereit játssza át, magyarul a kiskölyök ipari kémkedik. Egy ilyet ismertem és kegyetlenül megrántottam a fajtáját. Ezért próbált alám tenni, csak nem jött neki össze és ki lett vágva.

2018. szept. 8. 18:10
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

*cég

Az ipari kémkedés bűncselekmény, törvény bünteti.És oda nem piszkít az ember, ahonnan a fizetését kapja. Teccik érteni?

Kamuzni a másik emberről meg teljesen felesleges, ugyanis a Terület Biztonsági Szolgálata tulajdonába lévő kamera is rögzítette az adott egyedet, ahogy beosont a céghez, tavaly halottak napján, és a gépen is minden látható volt, hogy mit művelt.

Listázva lett minden.

Érdekel még valami?

2018. szept. 8. 18:13
 4/14 A kérdező kommentje:
*még jobban piszkálNAK, bocsi
2018. szept. 8. 18:13
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

2:

"...idősebb ember ok nélkül egy fiatalabb kollégát bántani nem szokott."

Ezt ugye csak viccből írod?

2018. szept. 8. 18:14
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
Prosti is, lopkod is. Ezt csak te vetted észre?
2018. szept. 8. 18:14
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
5 Nem Nekem sok fiatal volt a kezem alatt, midegyiket segítettem, ezt az egyet kivéve. Eleinte segítettem, mig rá nem jöttem kicsuda-micsuda.
2018. szept. 8. 18:16
 8/14 anonim ***** válasza:
3%

Manapság mindenki prosti, meg lopkod, főleg azoknak, akik egy tolvajt buktat.

Nem ügy:D

2018. szept. 8. 18:17
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
7: Oké, ez te vagy. De ettől még az öreg dolgozók jelentős része (főleg gyárakban) kemény fúrással, piszkálódással nyit a fiatal újonc kollégák felé.
2018. szept. 8. 18:21
 10/14 anonim ***** válasza:
9 Ezt sosem értettem. De szerintem ha létezik ilyen akkor a gyárakba maximum. Komoly cégeknél általában az idősebb választja ki a fiatalok közül, hogy kinek adja át a tudását.
2018. szept. 8. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!