11/12 anonim válasza:
Kötelezően egyet sem De túlóráztam 4 teljes órát. Azt is csak azért, mert a főnök felajánlotta, hogy ha maradunk ketten a kollégámmal és megcsináljuk a bent lévő kocsit akkor kapunk fejenként egy tizest. A kolléga hazament, én befejeztem egyedül és megkaptam érte mindkettőnk felajánlott pénzét. 5 ezres órabérért már megéri túlórázn.
12/12 anonim válasza:
3-4-et és nálunk az aktuális bérrel fizetik, ha el van rendelve, ha pedig épp nincs elrendelve, még rád is szólnak, ha többet lennél bent.
Ha el is van rendelve, általában önkéntes alapon megy és kövi hónapban fizetik is.
Rettentő poroszos, rugalmatlan munkaadó, de legalább ez jól van.
Már ahol!
Másik igazgatóságon heti 8 túlóra kötelező, előre meg kell adnod, mikor fogod teljesíteni, vasszigor van, valami nem tetszik: ott az ajtó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!