Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Helyes dolog ezért pénzt...

Helyes dolog ezért pénzt venni el a tanulóktól?

Figyelt kérdés

Kulföldön tanulok szakacsmesterseget es mindennap fözunk par órát a suliban

A szakacs, aki vezeti a tanfolyamot , tulaj a cegben ( magansuli ) es az államtól kap csomó penzt utanunk

Miutan fözunk , megvan az ebed , utana adagolja a tanar az etelt , a szakacs, es keri a listat , hogy hányan fogunk enni , mivelhogy PÉNZÉRT akarja nekunk eladni , amit megföztunk . Kiporciózza, nem lehet barmennyit enni , kb 300-400 gramm egy adag kaja es 4 euró körul kér érte

Mi diakok vagyunk es csórók , ö meg a mi hatunkon akar nyereszkedni

Ajanlgatja, hogy vegyétek , nézzétek milyen finom , utana meg kerdi a penzeket , hogy mikor adjuk

Akinek nincs penze , az nyeldekel

Szerintem ez nem szép dolog , hogy a diakok altal fözött kotyvalékokat penzert akarja eladni

Plusz hogy egeszidös kepzes nem lehet mellette dolgozni

Ki hogy látja?

2018. dec. 11. 16:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Ez sok kérdést felvet. Ki fizeti az alapanyagokat? Az iskola biztosítja? Ti veszitek meg? Számlát ad róla? Nagyon gyanús, hogy az elkészült ételt nem lehetne semmilyen formában értékesíteni, de ő így próbál hasznot húzni, természetesen saját zsebbe.

Én legközelebb kérném a számlát, aztán megnézném a fejét.

2018. dec. 11. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:
28%

"Én legközelebb kérném a számlát, aztán megnézném a fejét."

Én meg a tanuló fejét nézném meg akit jól kirúgnak :D

2018. dec. 11. 17:00
 13/17 A kérdező kommentje:

A sulinak nyilvan van dija , de nem mi fizetjuk , hanem az allam fizet értunk , hogy ott tanulhassunk

Nem ad szamlat , swishen kéri a pénzt

2018. dec. 11. 17:07
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

"Az alapanyagokat nem tudom ki veszi , a ceg vagy az allam"

Gondolom, itt van a kutya elásva, mert nagyon nem mindegy. Nem muszáj megenni, és a diákok által főzött kotyvalékért fizetni, egyél máshol, ha undorodsz a kezdő szakácsok főztjétől, 4 euróért ehetsz normál kaját.

2018. dec. 11. 17:26
 15/17 anonim ***** válasza:
34%

Ez kb olyan, mintha azt mondanám, hogy nem vagyok hajlandó a helyi közértben fizetni, ha leugrok az ebédemhez szükséges dolgokért, mert úgyis én leszek az, aki összekotyasztja belőlük az ebédet.

Kérdező, akkor lenne helytelen ezért pénzt kérni, ha konkrétan MINDEN alapanyagot ti vinnétek be.

A suliban főztök ráadásul, képzés, önmagatok fejlesztésére, ha nem ott lennétek, akkor egy tanár óráján csücsülnétek.

A pénzre meg szükségük van, mivel pl nem vettek varázshűtőt és a hozzávalók nem teremnek meg maguktól az éjszaka folyamán.

2018. dec. 11. 18:39
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Előző voltam, elkezdtem olvasni a hozzászólásokat

"Reggel 8 tol delutan fel ötig tart a kurzus , mindennap

Tehat nem nagyon lehet dolgozni mellette"

- egyetemen anno sokunknak volt 8-6 órája és dolgozott mellette, különben pl élhetett volna az utcán egy kartondobozban.

2018. dec. 11. 18:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Én autószerelőnek tanultam, de nem kezdtem el vinnyogni, hogy nem furikázhatok kedvemre a megcsinált kocsikkal. Pedig mekkora pofátlanság, hogy megcsináltam egy mx5-öst és nem vihettem el hétvégére csajozni. De még azt a toyotát sem adták oda amit az állam vett az iskolának.
2018. dec. 12. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!