Beteges dolog, ha a szomorúságot és a feszültséget munkával vezetem le?
Arra gondolok, hogyha például valami miatt rossz a kedvem (összeveszés a párommal, családdal, barátokkal, vagy valami nem úgy sikerült ahogy elterveztem), akkor egyszerűen nekiállok dolgozni?
Informatikusként dolgozom, így tudok itthonról is dolgozni, és van hogy annyira felzaklat/feldühít valami, hogy 5-6 órát dolgozom még itthonról hajnali 1-2ig, amíg csak el nem alszom.
Persze ezt csak úgy sunyiban, nem jelentem be senkinek, és nem is kapok érte se lecsúsztatott időt, se túlórát.
Egyszerűen muszáj, mert kell valami, amitől néhány órára kiürül az agyam, és nem foglalkozom az érzéseimmel, csak elönti az agyamat a feladat, dolgozok mint egy gép és nem gondolok közben semmire.
Lehet jobb lenne berúgni helyette vagy elmenni futni, de engem a gépies dolgozás, a gépies programozás tud agyilag kikapcsolni.
én is hasonlóan tettem tiniként, le is raktam miatta 3 szakmát :D
azért annak is nézz utána, hogy milyen megoldások jöhetnek még szóba feszültség levezetésre, nem mindig a munka a legjobb
én van amikor csak telón elkezdek valami logikai játékot játszani, mondjuk nekem az agyam mindig pörög valamin és szerencsére nem nagyon stresszes az életem
Köszönöm a válaszokat.
Mielőtt még valaki elkezdi, nem pontoztam senkit, se fel, se le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!