Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most mitévő legyek? Mondjak...

Most mitévő legyek? Mondjak fel azonnal?

Figyelt kérdés

Holnap jár le a próbiadőm, és ma szóltak vissza pár perce egy másik munkáról, hogy felvesznek. Tudták, h holnap jár le a próbaidőm, interjún szó volt róla.

Az a baj, hogy délelöttös vagyok, 2-kor végzek. Megbeszéltem a másik munahellyel, hogy fél órán belül odamegyek hozzájuk beszélni, aláírni, és utána visszamegyek felmondani. Vagy mondjak fel délelött már?

Annyira parás az egész, mert azt hittem szólnak majd időben és lesz idő felmondani, a beosztást átírni meg ilyesmi, de így eléggé cserben hagypm őket nem?

2018. dec. 10. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen cserbenhagyás ? Lejárt és van elvileg jobb váltasz . Örülj neki hogy a semmire vágnak ki . Másrészt akiket kidobnak mert spórolnak a létszámon vagy más miatt az sem cserbenhagyás az illetőkön sem maradék létszámon .
2018. dec. 10. 17:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy akkor már másnap nem is kell ugye mennem, és így is pont meg lesz a létszám. Meg tudják oldani, de nehezebben.
2018. dec. 10. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Törvény adta lehetőséged próbaidőn bármikor felmondani.

Veled foglalkoznának-e ha például november végén bocsátanak el?

2018. dec. 10. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez van, ahogy érzed, szerintem intézd el reggel, sok sikert :-)
2018. dec. 10. 23:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Felmondtam, munka után, miután amott aláírtam a szerződést. Nem volt túl kellemes élmény, meg korrekt, de hát ez van :/
2018. dec. 11. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!