Nálatok mennyire nézik a kollégák a Facebook posztjaid?
Az a helyzet állt fenn, hogy beteg lettem, nem mentem be ma dolgozni (Természetesen szóltam nekik).
Így még facen is "félve vagyok fenn, (mármint messengeren).
Nem sűrűn posztolok, akkor is csak zenét, vagy valami állatos dolgot ilyesmit.
Attól félek, nehogy baj legyen ebből később..
Vagy ezzel nem szoktak foglalkozni??
Ha dolgozom, nem facebookozok. Ha valaki beteg, nem kell haldokolnia, zenét meg állatos képeket betegen is lehet posztolni ágyban fekve.
A messengeren meg be lehet állítani, hogy ne lássák, ha fent vagy.
Nekem az volt az első,hogy a nagyfőnök jelölt.
Hipermarket amúgy, bár nem tudom, hogy ez mennyire számít, szerintem nem foglalkoznak ezzel.
Csak(szerencsére) még nem voltam ilyen helyzetben, így érdekelt, hogy másoknál hogy van ez.
Köszönöm a válaszokat.
Zenét, állatos videót simán lehet posztolni. Nem haltál meg, nem arról szól a táppénz, hogy csendben és egyedül fekszel az ágyban és nézed a plafont. Az belefér, hogy netezel, nincs ebben semmi ciki.
Olyasmit gáz posztolni, hogy elmentél valahova, vagy társaságban vagy. Nálunk az egyik nő meglépte, ki is szúrta az egyik főnök, rapport volt a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!