Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nálatok mennyire nézik a...

Nálatok mennyire nézik a kollégák a Facebook posztjaid?

Figyelt kérdés

Az a helyzet állt fenn, hogy beteg lettem, nem mentem be ma dolgozni (Természetesen szóltam nekik).

Így még facen is "félve vagyok fenn, (mármint messengeren).

Nem sűrűn posztolok, akkor is csak zenét, vagy valami állatos dolgot ilyesmit.

Attól félek, nehogy baj legyen ebből később..

Vagy ezzel nem szoktak foglalkozni??

2018. dec. 9. 08:50
 1/10 A kérdező kommentje:
A kollégák 90%a ismerős, köztük a nagy főnök is....
2018. dec. 9. 08:50
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Nincsenek ismerőseim a fészbukon és nincs késztetésem, hogy legyenek, és megosszak velük bármit is magamról.
2018. dec. 9. 08:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Hosszas dilemma után pár éve regisztráltam, azóta sem osztottam meg semmit, nem postoltam, szóval nem tudom néznék -e ha lenne mit.
2018. dec. 9. 09:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha dolgozom, nem facebookozok. Ha valaki beteg, nem kell haldokolnia, zenét meg állatos képeket betegen is lehet posztolni ágyban fekve.

A messengeren meg be lehet állítani, hogy ne lássák, ha fent vagy.

2018. dec. 9. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem egy kollégám sem ismerősöm facebookon
2018. dec. 9. 09:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Nekem az volt az első,hogy a nagyfőnök jelölt.

Hipermarket amúgy, bár nem tudom, hogy ez mennyire számít, szerintem nem foglalkoznak ezzel.

Csak(szerencsére) még nem voltam ilyen helyzetben, így érdekelt, hogy másoknál hogy van ez.

Köszönöm a válaszokat.

2018. dec. 9. 09:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Fent vagyok de letiltottam, hogy senki ne találhasson meg, nincs egy ismerősöm se ott, amugy sem erzek kenyszert, hogy osztogassam az eszet, vagy kirakjak kepeket magamrol ill. a maganeletemről. (Volt kolleganőm igy bukott le ki volt irva derekfajassal, elment sielni az alpokba es kirakta a kepeket, mar csak a felmondast irta alá ahogy visszajött) csak a jatekok miatt regisztraltam főleg a nibblers oda menti az adatokat. Messengeren irosgattam de utobbi időben azt is kikapcsoltam ...
2018. dec. 9. 09:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Kb. 6 éve töröltem magam fészbukról, de addig a munkatársaim nagy része és a főnökök is ismerőseim voltak. Természetes volt, hogy néztük egymás posztjait, írtunk hozzá, és rendszeresen üziztünk is. Szerintem betegen is nyugodtan posztolj, semmi jelentősége, és semmi következménye nincs ilyennek.
2018. dec. 9. 09:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Zenét, állatos videót simán lehet posztolni. Nem haltál meg, nem arról szól a táppénz, hogy csendben és egyedül fekszel az ágyban és nézed a plafont. Az belefér, hogy netezel, nincs ebben semmi ciki.

Olyasmit gáz posztolni, hogy elmentél valahova, vagy társaságban vagy. Nálunk az egyik nő meglépte, ki is szúrta az egyik főnök, rapport volt a vége.

2018. dec. 9. 10:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha beteg vagyok, attol meg a mobilom vagy a gepet el tudom nyomkodni az agyban fekve is. Van olyan kollega, aki kirakta a buliba keszulodos kepet a betegszabija alatt, es meg mindig nalunk dolgozik, szoval nem kell ezen aggodni.
2018. dec. 9. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!