Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek munkahelyen van idegesí...

Nektek munkahelyen van idegesítő nő kolegátok?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok aki játssza a mártírt h mennyit dolgozik,, mindig sztároltatja magát,el van magától ájulva közben meg sunyi, hazug is.

Hogy kezelitek? Mert ha szóvá tesztek vmit kimagyarázza , mert sunyi, hülye játszmákba kezdetek vele?

Hogy lehet az ilyet leállítani aki azt hiszi magáról h ő a világ közepe, és csak ő dolgozik más nem, és nagy mártíron adja elő, már rosszul vagytok hallgatni mikor belekezd, sok kolléga meg issza a szavát és azt hiszik h milyen aranyos.

2018. dec. 5. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyen minden munkahelyen van szerintem, nálunk is. Mikor megunom, beszólok, és egy ideig csendben van. Nem játszmázom. Mikor szólok, az olyan, hogy megcáfolhatatlan legyen, és fájjon. Előbb-utóbb mindenki rájön, hogy milyen ember, a vezetés is, folyamatosan fogy a csodálóinak száma.
2018. dec. 5. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Van, és férfi is.

Szerencsére csak 1-1.

A kezelés egyszerű. Nyíltan, és magadat bebiztosítva kell kommunikálni. Pl. mindent írásban, a megfelelő személyek másolatban. Így kiderül, ha ő sunnyog.

2018. dec. 5. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Nàlunk is ez a jelenség.Szerintem (legalábbis ott ahol én vagyok) a többiek is rühellik az adott személyt, csak valahogy szemet hunynak felette,mert a tűrőképességük kitolódott ,így jópofiznak.Kezdettől fogva így reagált a mártír idegesítő munkatársad ès ez lett a “tök oké “kategória.Ha te tennéd meg ugyan ezt,a többi felháborodna, mivel normàlisabb viselkedést szoktak meg.Szerintem ezt mindig az elején kell megoldani, jelezni a másik felé,hogy ezt te nem toleràlod,ès helyre kell rakni.Ugyan így csapat szinten.Ha csinàl az adott személy valamit és látja,hogy a többinek szeme sem rebben,megy mégtovàbb és mégtovàbb,mint amikor a rossz gyerek feszegeti a határait.Nem szabad hagyni.
2018. dec. 5. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Az összes ilyen :D
2018. dec. 5. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:

1, Nekem olyanom van, aki a központi jágó szerepét tölti be észrevétlenül, tehát ő nem is veszi észre, hogy ilyen. Röviden: hall valami rosszat, furcsát, akkor azt mindenkinek elmondja (akár igaz a dolog, akár nem), így saját magát is égeti, de a másikakat is paráztatja. Amikor meg kiderül, hhogy "téves riasztás", akkor meg mintha mi sem történt volna;

2, Mivel amúgy vicces tulajdonságai vannak, így ezzel kompenzája azt;

3, Szembesíteni kell az általad leírt illetőt, hogy lám, rajta kívül is dolgoznak, güriznek emberek, és ahelyett, hogy a "szent embert" játszaná folyamatosan, inkább arra kellene törekednie, hogy jobban együtttműködjetek.

2018. dec. 5. 22:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Szembesíted kimagyarázza mert rohadt sunyi, vagy elkezd más témáról beszélni, annyira unom már a többiek meg isszák a szavát h jaj milyen aranyos mert mindig játsza a mártírt.
2018. dec. 6. 00:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Ilyen nálunk is van! Ráadásul pályakezdő fiatal kolléganő,de neki a legnagyobb a szája. Pontosan,ahogy írod..mártírkodik,hogy neki mennyire sok munkája van,közben egész nap alig csinál valamit. :D Arról nem is beszélve,hogy néha úgy jön be,hogy érezni rajta,hogy ivott.Nem részeg,de..értitek. Másokat próbál uszitani egymás ellen.Másokról mondja,hogy nem dolgoznak,közben meg ő...

Fél év után szerintem a főnők kivételével már mindenkinek feltűnt,hogy bajok vannak a nővel...legalábbis ahogy vissza hallom más kollégáktól.

2018. dec. 6. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem a főnököm ilyen. Folyton bejön és kérdezget a magánéletemről és ha kihúzott valamit belőlem, akkor próbál nagyobbat mondani.

Egy ideig marhára felhúztam magam rajta, de most már úgy állok hozzá, mint egy hlyegyerekhez, és dícsérgetem, mint óvónéni a gyereket, és még észre se veszi magát hihihihi

2018. dec. 9. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!